Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

20 février 2009 5 20 /02 /février /2009 10:24



مواد لازم
خمیر فویته 1 بسته
100 گرم دانه های خشخاش
50 گرم شکر
یک بسته کوچک وانیل شکری
100 گرم پودر بادام
تراشه های یک  پوست پرتغال
1 عدد تخم مرغ
100 میلی لیتر شیر
1 قاشق پودر نشاسته ذرت


مواد ذکر شده را با هم مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت  ملایم تا کمی  لعاب پیدا بکند و بعد از روی شعله بردارید و بگذارید کناری تا کاملا مواد سرد شودو به همین صورت که ملاحظه می کنید بعد از سرد شدن مواد آنرا روی پت فویته قرار دهید
مسئله ایی که خیلی اهمیت دارد اینکه پت فویته به محض اینکه از برودت یا سرمای یخچال خارج شود خیلی نرم میشود و اگر مواد داغ باشد پت فرم خودش رو از دست میده و پلمیه های شما اون جور که میخواهیم در نمیاد بنا بر این پت فویته را تا آخرین لحظه از سرمای یخچال خارج نکنید








وقتی تمام سطح خمیر فویته خود را آغشته به مواد کردید به صورت شکل روبرو از دو طرف آنرا جمع کنید








در ضمن قبل از گذاشتن خمیر فویته روی میز کارتون زیر خمیر فویته پلاستیک نازک بکشید مثل شکل روبرو و بعد خمیرتان را درون فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شود البته در آخر کار خمیر من شروع کرد به فرم عوض کردن بنا بر این من زودی خمیر را بستم و درون فریزر قرار دادم تا خوب محکم و سفت شود و بعد از چند ساعتی از فریزر بیرون آوردم وپلاستیک را باز کردم و خمیر را برش دادم
توجه کنید اگر خمیر شما یخزده نباید زود برش دهید چون خمیر میشکنه بنا بر این دقت کنید نه خیلی یخ زده باشد و نه خیلی نرم چون در هر دو صورت برای برش مشکل دارید





لازم به تذکر است در دستور فرانسه که نوشتم  میزان مواد لازم رو کمی تغییر دادم البته خمیر فویته در دستور پائین با خمیر فویته من که بطور آماده شما میتوانید در فروشگاهها تهیه کنید فرق داره بنا بر این میزان مواد ذکر شده هم فرق دارد
وقتی برشهارو دادید پلمیه ها را روی پلاک فر خود قرار دهید و با زرده تخم مرغ بوسیله یک قلم مو دو رو بر خمیر را آغشته به زرده کنید و درون فر قرار دهید در دمای180 درجه به مدت 20 یا 25 دقیقه

Ingrédients :

400 g de pâte feuilletée maison

125 g de graines de pavot
30 g de sucre
1 sachet de sucre vanillé
120 g de poudre d’amandes
Le zeste d’une orange
1 œufs
100 ml de lait

1 cuil. à soupe de poudre à flan (Impérial) ou Maïzena

Mélangez tous les ingrédients pour l’appareil au pavot et mettez sur feu doux pour faire légèrement épaissir. Laissez refroidir.

Etalez la pâte feuilletée bien froide, en un long rectangle de 20 cm sur 30 cm sur un plan de travail légèrement fariné. Etalez la préparation au pavot puis rabattez les côtés, dans le sens de la longueur, vers le milieu de façon symétrique puis coupez des tronçons d’1 cm d’épaisseur.

Placez les palmiers sur une plaque de cuisson recouverte de papier sulfurisé en les espaçant bien car ils vont se développer à la cuisson saupoudrez-les d’un peu de sucre. Mettez au four 20 à 25 minutes à 180°C (th.6).



توجه کنید دوستان عزیزی که دانه های خشخاش در دسترس ندارند میتوانند از دانه های دیگری که در دسترس دارند استفاده کنند دانه های کنجد و یا به جای پودر بادام از پودر نارگیل هم میشه استفاده کرد شیرینی بسیار خوشمزه ایی است
در نهایت همیشه با امکاناتی که توی اشپز خانه هست میتوانین مواد داخل این شیرینی ها رو تهیه کنیم
نوش جان

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

زیبا 03/03/2009 05:07

سلام ماری جانخسته نباشی عزیزمبوووووووووووووووووس

mari 07/03/2009 11:36



زیبا جان کجایی شما خوشحال شدم دیدمت البته هنوز ندیدمت ولی منت گذاشتید به من و اینجا تشریف آوردید ممنون ازت
ماری




span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; }


آيدا 28/02/2009 10:51

سلام ماري جان، از ديدن وبلاگت لذت بردم البته بيشتر از اون از دستپخت ات كه از تو عكس هم معلومه خيلي خوشمزه استمنم مثل تو وبلاگ آشپزي دارم ولي آشپز نيستم از رو كتاب و اينا مينويسم اميدئارم كه هميشه در زندگيت موفق باشي  

mari 07/03/2009 11:37



آیدا جان من وبلاگت رو دیدم میام آنجا باهات حرف میزنم مرسی از لطفت
ماری




span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; }


Azita 28/02/2009 05:35

Mari khanoom!che ghazahayee... man ke hichi, hamsaram ham gorosnash shod! farda sobh biam negah konam bebinam kodoomesho mikham aval dorost konam.dastet dard nakone

mari 07/03/2009 11:38



آزیتا جان خیلی از لفتون ممنون حتما میام به وبلاگتون با هم بیشتر آشنا بشیم
ماری




span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; }


gourmand 23/02/2009 13:08

salam mari jan khoobi, che shirinie jalebi. merci daste golet dard nakone. rasti dige az az baghcheat nagzashti...montazere recipe haye jadidet hastim.boooos

لادن 22/02/2009 20:40

سلام خانم ماري عزيز و دوست داشتني.... اين شيريني ها چه قدر شبيه لوسه كاتر هستند..... ممنون از اين همه شيريني خوشمزه..... حتما درستش مي كنم.... هر چند اين جا فكر نمي كنم خشخاش پيدا بشه.... بايد به دست فروش ها سر بزنم..... هميشه شاد باشين....