Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

25 janvier 2009 7 25 /01 /janvier /2009 16:08


تارت تتن سیب
سیب 3 عدد
شکر 90 گرم
کره 80 گرم
وانیل شکری 1 بسته
خامه به مقدار کافی
تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه خمیر بریزه
200 گرم ارد
50 گرم شکر
تخم مرغ 2 عدد فقط زرده آن
کمی شیر
کمی نمک
یک بسته وانیل شکری
کره 100 گرم


طرز تهیه تارت

سیبها را پوست می کنید  دانه های آنرا در می آورید
در قالبی که مورد استفاده قرار می دهید 90 گرم شکر به اضافه 80 گرم کره را روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند توجه کنید حرارت خیلی زیاد نباشد چون در این صورت شکرها میسوزند سپس سیبها را می چینید ته قالب تو جه کنید سیبها را خیلی نازک نبرید هر سیب را به دو نصف و سپس به 4 قطعه در آ ورید و ردیف ته قالب روی مایع شکر و کره  می چینیم و روی حرارت قرار دهیم تا زمانی که رنگ شکر تغییر کند و بصورت کارامل در بیاید طبعا سیبها هم جوش میخورند و این طبیعی است در ضمن به شکر ته قالبتان یک بسته کوچک وانیل شکری هم اضافه کنید فکر می کنم بیست دقیقه ایی طول می کشد تا سیبها با مخلوط کارامل و کره آماده شود در این صورت قالب را از روی حرارت بردارید و مرحله بعد دوم
1 عدد تخم مرغ را در ظرفی با تقریبا نصف لیوان خامه خوب مخلوط کنید و  کرم حاصل را روی سیبها بریزید و بعد
مرحله سوم
طرز تهیه خمیر بریزه را قبلا توضیح داده ام در اینجا به اختصار شرح میدهم
محتوی آرد و کره نرم و شکر و زرده تخم مرغ با کمی کوچولو نمک به اضافه یک بسته کوچک وانیل شکری را مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید و بدستتان نچسبد اگر خمیر خیلی خرد و خشک بود در این صورت کمی شیر اضافه کنید تا خمیر به دستتان نچسبد و خمیر را وردنه کنید مطابق قالب روی قالب اضافه کنید یعنی روی کرم سیبها  تا اینکه کاملا قالب را بگیرد و بعد مثل همیشه فر را از قبل گرم کنید و محتوی قالب را درون فر با حرارت 220 به مدت 20 دقیقه یعنی تا زمانی که خمیر بریزه کاملا طلایی شود و بعد قالب را از فر خارج کنید و بگذارید نیم ساعت یا کم و بیش سرد شود و بعد آنرا با دقت بر گردانید توجه کنید قبل از برگرداندن قالب با وسیله ایی تیز دور خمیر فالب را ببرید یعنی از ظرف جدا کنید تا براحتی خمیر از ظرف جدا شود
دستور فرانسه این تارت طبعا کمی با دستورات من متفاوت هست در واقع در تارت تتن مایع کرم تخم مرغ و خامه را اضافه نمی کنند شما هم مختارید میتوانید اضافه نکنید
میتوانید این تارت را همراه بستنی میل کنید
 

Ingrédients

  • Recette pour 8 personnes avec un moule de 24 cm de diamètre.
  • Pâte brisée:
  • 200 g de farine
  • 100 g de beurre
  • 1 pincée de sel
  • 1/2 verre d'eau
  • 150 g beurre
  • 125 g sucre
  • 1 kg pommes.

Préparation:

  • Préparer la pate brisée selon la recette; l'étaler selon un cercle de diamètre sup au moule d'environ 1 cm.
  • Prendre un moule à bord haut genre moule à manqué pouvant aller sur le feu et dans le four.
  • Le beurrer et parsemer le sucre.
  • Disposer par dessus les pommes épluchées coupées en gros quartiers et disposées côté bombé vers le moule. Bien les répartir car cela se voit une fois démoulé.
  • Préchauffer le four.
  • Pendant ce temps mettre sur le feu 15 mn environ pour surveiller le début de caramélisation, puis mettre au four 15 mn ensuite à 180°.
  • Retirer le moule du four et le recouvrir du fond de pate brisée. Remettre le tout au four encore 15 mn.
  • Sortir le moule du four et laisser reposer qq minutes. Ensuite démouler en retournant rapidement le moule sur le plat de service.
  • Servir tel quel ou avec une boule de glace.

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

sofalineh 03/02/2009 01:19

ماری عزیز خواندن وبلاگهای شما همیشه به من انرژی مثبت میده و حس لذت بردن از زندگی رو در من بیشتر میکنه، شاید دلیلش اینه که میتونم حدس بزنم پشت نوشته های شما چه حسی وجود داره و از آشپزی چه لذتی میبرید با اینکه من و عیال زیاد اهل رستوران و غذای بیرون هستیم ولیکن من به شخصه غذای خونگی رو که با علاقه درست شده باشد رو با هیچ چیز عوض نمیکنم و همیشه خدا را شکر میکنم که همچنین شور و علاقه و ذوقی برای طبخ در همسر من هم وجود داره ، دیدن علیا مخدره [چشمک] که با انرژی و شاد در آشپزخانه مشغول اضافه کردن و در هم آمیختن انواع مواد اولیه و ادویه و چاشنی میباشد و استشمام عطری که در خانه پراکنده شده بسیار لذت بخش است ، شما بهتر میدانید که قضیه پر کردن شکم نیست بلکه لذت بردن از روزمرگی ها و تک تک لحظات زندگی و نعمات موجود ، آنهم به ساده ترین روش ممکن است همیشه سلامت، شاد و پایدار باشد [گل]

زیبا 02/02/2009 07:09

سلام ماری جون بوسسسسسسسسسسسسفدات شم عزیزم .مرسی خیلی لطف کردی که اومدیمن فکرکردم کامنتم ثبت نشده به آرش گفتم بیاد ازطرف من کپیشو بذاره.مثل اینکه ثبت شدهآیکن هاهم طبق معمول بازنشد.منتظرجوکت می مونم.امیدوارم همیشه درمراسم شادیها وتولدها باشین وهمیشه شادوخرم.می بوسمت .بـــــــــوسمراقب خودت باش

آرش رایان 01/02/2009 18:06

سلاممممممم. خوبین. وبلاگ خقشنگی دارین.اتفاقآ خواهر منم وبلاگ آشپزی داره!!خوشحال میشم سر بزنین. فئلا. یا حق....

آرش رایان 01/02/2009 18:05

سلاممممممم. خوبین. وبلاگ خقشنگی دارین.اتفاقآ خواهر منم وبلاگ آشپزی داره!!خوشحال میشم سر بزنین.  فئلا.یا حق....

زیبا 01/02/2009 18:00

سلام ماري جان خوبي عزیزم؟ شاید باورت نشه ولی دقیقا"24 دقیقه است که ممنتظرم نظراتت بازشه تازه میخواستم ببندم که دیدم داره باز میشه"لبخند" فعلا" ایکن هم ندارم به به این دیگه چیه؟ دسره؟عکسشو نمی بینم ولی باید خوشمزه باشه.حتما" شماخارجکیها غذاهاتون خوشمزه تراز ما ............چی؟ نیست...خنده.........شوخی کردم .خوب شدباشماآشناشدم چون من غذاهای ایروونی بیشتر درست میکنم تو کار فرنگ مرنگ نیستم ...هستم ولی بیشتر پارسی راپاس میدارم....نیشخند........ قربونت برم دستت درد نکنه بخاطرزحماتت. خواستم توغربت یه خورده نیشت وبازکنم می بوسمت