Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

24 janvier 2009 6 24 /01 /janvier /2009 13:39
قبل از اینکه پست جدید رو بنویسم میخواستم یک مطلبی  رو بگم و اینکه چقدر متاسفم که لادن عزیز که یکی از دوستان خیلی خوب و مهربان و از وبلاگ نویسان اشپزی در آمریکای لاتین بود از جمع وبلاگ نویسان رفت البته لادن عزیز برای من کامنتی گذاشته و خیلی سریع خدا حافظی کرده و متاسفانه وبلاگ  آشپزیش را هم بلوکه کرده  ... نمیدانم چرا و به چه دلیلی ولی هر چه که هست من متاسف شدم و من شخصا هرگز این دوست عزیز رو فراموش نمی کنم البته دوستیهای ما مجازی است ولی در پشت هر عکس غذا که می بینید و هر دستور غذا قلبی و روحی لطیف وجود داره که زندگی می کنه و عاشق کارش آشپزی و عاشق هموطنانش هست و از آنچه که تهیه میکنه دوست داره که دیگران هم درش سهیم باشند دنیای مجازی صرفا  نوشتن چند خط و چاپ چند عکس نیست به پشت این دنیا بهتر و بیشتر نگاه کنیم و برای تک تک زحمات و مطالب و  اطلا عات مختلف که در اختیار ما قرار می دهند ارزش قائل شویم حتی با ابراز دیدگاههای خودمون خوب و یا بد انتقاد سازنده دوستانمان را یاری دهیم برای هر چه بهتر شدن و کامل تر شدن خودمون رو به نوشتن عادت دهیم از کنار زحمات و ارزشهایی که دیگران برای ما قائل میشند به سادگی رد نشیم بعضی وقتها گفتن یک جمله تشکر سختی و خستگی را از تن ما جدا می کنه در پایان از همه دوستان خوب که این وبلاگ رو میخونند تشکر می کنم که همیشه همراه من بودند و اگر لادن عزیز هم این مطالب رو میخونه خواهش می کنم با من تماس بگیره و اگر نه برات ارزوی سعادت و موفقیت و شادمانی می کنم
ماری
  فردا پست جدید را خواهم نوشت

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

ترنم بانو 17/01/2012 22:53


سلام ماری جون


من عاشق آشپزی هستم و غذا های مختلف را امتحان می کنم. من هر غذایی را از هر کسی یاد بگیرم در انتهای پست از او تشکر می کنم. من این غذای بادمجان و سبزیجات شما را امتحان کردم و پست کردم و در انتها از
شما تشکر کردم خوشحال می شم به من سر بزنید.


http://tarannombanoo.blogspot.com/2012/01/blog-post_17.html

lili 06/06/2009 08:13

نان لیمو Lemon Breadکیک شکلاتی سریع و ساده Fast and easy chocolate cakeدسر آمریکایی، گیاهی، ایده آل برای کودکان! برنج آلمانی GERMAN RICE سالادتن ماهی Tuna fish saladتقدیم به همه ی دانشجویان ساکن خوابگاه!خوراک کاری پانانگ (Quick Thai Panang Curry (Gluten-Freeیک نوع غذای تایلندی! این غذا با برنج سرو می شود و بخصوص مناسب اوایل تابستان است، یعنی فصل لوبیا سبز تازه!املت کالباس دودی اینم اولین غذای دانشجویی وبلاگ من! ذرت سرخ شده Fried Cornیه میان وعده ی مقوی !این منوی جدیده!خوشحال می شم نظرتونو بدونم.

کویریات 06/02/2009 23:49

اون قبلی من بودم. لینک اون یکی وبلاگم رو اشتباهی گذاشتم مثل اینکه

کویریات 06/02/2009 23:48

وای من هم خیلی غصه خورده بودم روزی که همسر لادن خانم واسم کامنت گذاشته بودن که دیگه نمی نوسند و اینها. کاش مثلاٌ خود وبلاگ رو یه جایی میذاشتند تا بتونیم از آرشیوشون استفاده کنیم.چیزی که من تو مدت کوتاهی از لادن جان فهمیدم مهربونی فوق العاده اشون بود. من از کامنت های وبلاگ فرشته که غذاهای افغانی رو می نویسند باهاشون آشنا شدم.ممنون ماری غزیز که پست به این خوبی گذاشتبن برای لادن جان هم آرزوی شادی دارم کنار خانواده شون

parisa 04/02/2009 18:58

ماری عزیز همیشه وبلاگت را بازدید می کنم و لادن جان را هم مدت کمی بود که شناخته بودم شما و همه وبلگ نویس ها به طریقی در خونه شون را به روی همه باز مکنند و آنها را در غم و شادی و دانسته ها و... شریک میکنند حیف که خیلی از مردم این فرهنگ تبادل و صحبت آزاد را درک نمی کنند و احترام برای دیگران قائل نیستند،امیدوارم لادن هم هر چه زودتر بر گردند من هم به طریقی به دام این شیادان افتادم، به نظرم میآید مردم خلاف در دنیای مجازی را زیاد مهم نمی دانند