Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

18 janvier 2009 7 18 /01 /janvier /2009 16:09


خوراک بدون گوشت و صد در صد با سبزیجات مخصوص دوستان عزیزی که لب به گوشت نمی زنند
مواد لازم

بادمجان 2 عدد
فلفل دلمه از هر رنگ نصف
قارچ 100 گرم
گوجه فرنگی  5 عدد متوسط
پیاز 1 عدد متوسط
جعفری  خرد شده به مقدار لازم
سبزیجات عطر دار بنا به علاقه
پنیر پیتزا آنچه که در دسترس دارید
ادویه نمک و فلفل و روغن زیتون



 طرز تهیه
بادمجانها را بدون آنکه پوست آنرا بگیرید بصورت شکل بالا برش دهید و با کمی روغن در تابه ایی جداگانه تف دهید
با قی سبزیجات دیگر را هم بدین ترتیب عمل کنید
ظرف بزرگ و یا پیرکسی را آماده گنید یک گوجه سفت را ورقه ورقه کنید و بادمجانها را روی گوجه ها قرار دهید و روی بادمجانها را پر کنید از سبزیجاتی که قبلا تف دادید به اضافه نمک و فلفل و ادویه جات قارچها را را هم همینطور بچینید روی گوجه ها در ضمن کمی اب لیمو هم البته اگر دوست دارید روی مواد اضافه کنید و بعد رنده های پنیر پیتزا را روی بادمجانها قرار دهید و بعد ظرفتان را درون فر با دمای 220 درجه به مدت 40 دقیقه قرار دهید در ضمن اگر کمی بیشتر و یا کمتر از 40 دقیقه زمان طبخ شما طول کشید اصلا مهم نیست چیزی که مهم است اینست که باید با چشم و دلتان ببینید که غذایتان به اندازه کافی پخته یا نه
برای اینکه محتوی سبزیجاتتان در دمای زیاد فر خشک نشوند بهتر است در 15 دقیقه اول یک ورقه آلومینیم روی ظرفتان قرار دهید و بعد با قی دقایق را میتوانید ورقه آلومینیم را بر دارید


در ضمن باقی گوجه های خرد شده را هم میتوانید درون ظرف بریزید  تا وقتی در فر قرار میدهید غذای شما خیلی خشک نباشد

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

ترنم بانو 17/01/2012 22:55


سلام ماری جون


من عاشق آشپزی هستم و غذا های مختلف را امتحان می کنم. من هر غذایی را از هر کسی یاد بگیرم در انتهای پست از او تشکر می کنم. من این غذای بادمجان و سبزیجات شما را امتحان کردم و پست کردم و در انتها از
شما تشکر کردم خوشحال می شم به من سر بزنید.


http://tarannombanoo.blogspot.com/2012/01/blog-post_17.html

oum ishac 02/02/2009 11:54

machaallah très beau blog quelle origine svp merci

ارزو 21/01/2009 17:00

ماری جان اعتراف میکنم که  در زمینه تنوع غذا با بادمجون ، خیلی قبولت دارم بخصوص که دستور موساکادت حرف نداشت ..در زمینه ادویه جات و سبزی هم تعارف نکن ، اگه دوست داری میتونم برات از اینجا بفرستمشون یا اگه ایران رفتم برات پست کنم ، خدا رحمت کنه مادر رو ، مامان من توی فامیل  در زمینه ادویه و سبزی خشک حسابی معروف شده و مرتب از دوست و اشنا سفارش میگیره البته از وقتی که برای تنها دخترش که من باشم و ازش دورم، به فکر آذوقه های این شکلی افتاده

شادی 21/01/2009 11:06

سلام ماری جان. امیدوارم خوب باشی. خیلی خوشحالم که سر زدم بهت چون امشب می خواستم بادمجون درست کنم و نمی دونستم چیکارش کنم. می بوسمت

LADAN 20/01/2009 12:12

سلام خانم ماري نازنينم... چه غذاي فوق العاده يي... به درد من مي خوره كه گياه خوار هستم.... خانم ماري عزيزم امروز براي خداحافظي اومدم.... دارم براي هميشه از جمع وبلاگ نويس ها مي رم.... اما هميشه به خانه ي زيباي شما خواهم اومد و از دستورات فوق العاده تون استفاده خواهم كرد..... هميشه شاد و در پناه خدا باشيد.....