Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

16 janvier 2009 5 16 /01 /janvier /2009 13:08


فرنی
مواد لازم
آرد برنج 50 گرم
شکر 45 گرم
شیر450 میلی لیتر
وانیل شکری یک بسته کوچک
پودر کاکائو دو قاشق غذا خوری
شکلات برای تزئین به مقدار کافی

طرز تهیه

آرد برنج و شکر و وانیل شکری را با شیر مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت کم تا آرام بپزد و مرتب بهم بزنید تا  غلیظ شود توجه کنید در حرارت کم اگر حرارت زیاد باشه سریع غلیظ میشود و پودر برنج نپخته می ماند
و بعد از اینکه فرنی آماده شد  مقداری از آنرا جداگانه با  پودر کاکائو مخلوط کنید خوب بهم بزنید تا پور کاکائو حل شود و باقی فرنی ها را در ظرفهای مخصوصتان بریزید و بعد از اینکه کمی سر شدند درون یخچال بگذارید تا خوب بسته شود و بعد قسمت قهوه ایی را روی قسمت سفید بریزید و برای تزئین کمی شکلات خرد شده و یا هر طور شکلاتی که در خانه دارید روی آن اضافه کنید

توجه

 میتوانید در مایع فرنی کشمش هم اضافه کنید همینطور دارچین و یا به جای شیر معمولی از شیر نارگیل استفاده کنید بنا بر این دستوری که در پائین مینویسم در ان کشمش و دارچین به کار رفته

POUDING CRÉMEUX AU RIZ


Ingrédients:
4 tasses de lait
1/3 tasse de raisins secs
1/2 tasse de riz
1/3 de tasse de cassonnade tassée
1/4 c. à thé de cannelle moulue
1/4 c. à thé de sel
1 c. à thé de vanille.

Préparation:
Dans une casserole à fond épais, mélanger le lait, les raisins secs, le riz, la cassonnade, la cannelle et le sel.
Amener à ébullition à feu moyen vif, en remuant continuellement.
Baisser le feu à deux, couvrir et laisser mijoter 25 minutes ou jusqu'à ce que le mélange ait épaissi, en remuant de temps en temps.
Découvrir et poursuivre la cuisson 5 minutes.
Retirer du feu et incorporer la vanille.
Verser dans des ramequins et servir.

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

shahla 17/01/2009 18:00

سلام ماری جان خیلی تعجب کردم وقتی پیام شما را دیدم البته اول تعجب و بعدش خیلی خوشحال شدم شاید باورت نشه ولی تقریبا" از همون روزای اولی که اینجارو راه اندازی کردی من همراه شما بودم شاید اگر به آمارگیر وبت مراجعه کنی  درستی ادعای منو متوجه بشی از دستوراتت هم همیشه استفاده کردم اما نمیدونم  باور کن واقعا" نمیدونم چرا هیچوقت پیامی نذاشتم  اما میدونم اونقدر خوب و بزرگواری مه منو می بخشی از این به بعد هر وقت اومدم عرض ارادت و ادب و احترامی خواهم کرد راستی من در فنلاند زندگی میکنم و چندین باری که به فرانسه اومدم خیلی اونجارو دوست دارم خوش باشید عزیزم