Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

8 janvier 2009 4 08 /01 /janvier /2009 11:54


کوکوی سیب زمین با سالاد و لقدون
مواد لازم برای تهیه کوکو یا کروکت سیب زمینی
سیب زمینی 1 کیلوگرم
لقدون 80 گرم
پیاز دو عدد
تخم مرغ 2 عدد
جعفری خرد شده به مقدار لازم
نشاسته ذرت 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و ادویه جات مورد علاقه به مقدار لازم
 مواد لازم برای تهیه سالاد
پودر سوخاری نان

در واقع اینجا من از اوکت و گوجه فرنگی و تحم مرغ و کمی میگو و برگه های سالاد استفاده کرد به اضافه سس سالاد
ولی شما با توجه به ذائقه خودتون  میتوانید سالاد مورد علاقه خودتون رو درست کنید


il faut pour cette recette: 1kg de p de terre épluchées
2 gros oignons
80 gr de lard fumé
sel et poivre
mucade
2 oeufs entiers
1 grosse cuil à soupe de maïzéna
peler et cuire les p de terre dans de l'eau salée.
puis les passer au moulin à legumes
 entre temps, découper les oignons et le lard en petits cubes, et les cuire dans une poele avec un peu d'eau jusqu'à ce qu'ils rotissent un peu.
là!!, ils commencent seulement à cuire!!ils sont loin d'être cuits!!
ajouter alors à la purée passée.
melanger alors les oeufs entiers, le poivre, la muscade,et la cuillère de maïzéna.
et les mettre un peu au frais.
après, les passer dans 2 blancs d'oeufs battus ,puis dans de la chapelure.
ensuite il faut les cuire dans la poele avec assez d'huile pour bien les rotir

سیب زمینی ها را پوست بگیرید بگذارید بپزند و بعد از اینکه پخته شدند آنها را له کنید واز طرف دیگر لقدونها را به اضافه پیازها که قبلا خرد کردید در ظرفی جداگانه بگذارید بپزند با کمی روغن زیتون و بعد از اینکه سرخ شدند به سیب زمینی ها اضافه کنید نمک و فلفل و ادویه اضافه کنید و یک قاشق نشاسته ذرت همینطور در اینجا من دو تخم مرغ هم اضافه کردم و همینطور جعفری خرد شده و بعد آنها را گرد کنید و در ظرف حاوی تخم مرغ بگذارید و بعد آغشته به پودر نان خشک کنید و در تابه ایی جداگانه با کمی روغن سرخ کنید
توجه کنید احتیاج به سرخ شدن شدید ندارد چون سیب زمینی ها قبلا پخته شدند و در کنار سالاد خودتان میل کنید
توجه
میدانم که خیلی  از شما ها لقدون دوست ندارید ویا در ایران نیست بنا بر این لزومی نداره که حتما لقدون اضافه کنید میتوانید کمی گوشت چرخکرده به جای آن اضافه کنید و یا با ژامبون و یا  تکه های مرغ پخته هم میتوانید این کوکوها را درست کنید



Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

nassiri 11/01/2009 09:54

سلام و خسته نباشید به خدمت دوست عزیز و گرامی خانم ماریویبلاگه بسیار زیبا و قشنگی برای خودتون و همه دوستان طراحی کردین . وبا غذاها و سالادهای خوشمزه و دلچسبی را برای دوستان آموزش میدین بسیار ممنون و متشکرم .اگر دوست داشتین به وبلاگه تخصصی اینجانب سربزنید با آرزوی موفقیت آرزوی شما دوست عزیز - نصیری

مطبخ شیما 11/01/2009 02:53

سلام ماری جونممممممرسی  ماری جان به خاطر آموزشهای خوشگل و خوشمزتتتخسته نباشی خانومییی

ziba 10/01/2009 17:30

سلام ماری جانخوبی عزیزدلم؟وایییییییییییییییییییی چه وبلاگ خوشمزه ایاینهاروگذاشتی من شکمو اشکم دراومد آخه این  مواد لازم به گوش ما نخورده عزیزم چندباراز وب گذرم اومدم تو وبت ولی متاسفانه باز نشد الان هم سرعتم یه کم بالا بود دیدم که وبت بازشد.خوش بحالتون چه سرعتی دارین که ام پی تری وعکس وهمه چی تو وبتون هستمن یه عکس هم نمیتونم آپلود کنم.بهرحال خیلی قشنگ ودرعین حال مفید بود.امیدوارم همیشه موفق باشی.راجع به اون عکس گوشه ی وب اگه خواستی میتونی برش داری .اون مطلبم خودم نوشتم که قراره بزودی بصورت شعر درش بیارم.فدات شم.مراقب خودت باش

ziba 10/01/2009 17:28

سلام ماری جانخوبی عزیزدلم؟وایییییییییییییییییییی چه وبلاگ خوشمزه ایاینهاروگذاشتی من شکمو اشکم دراومد آخه این  مواد لازم به گوش ما نخورده عزیزم چندباراز وب گذرم اومدم تو وبت ولی متاسفانه باز نشد الان هم سرعتم یه کم بالا بود دیدم که وبت بازشد.خوش بحالتون چه سرعتی دارین که ام پی تری وعکس وهمه چی تو وبتون هستمن یه عکس هم نمیتونم آپلود کنم.بهرحال خیلی قشنگ ودرعین حال مفید بود.امیدوارم همیشه موفق باشی.راجع به اون عکس گوشه ی وب اگه خواستی میتونی برش داری .اون مطلبم خودم نوشتم که قراره بزودی بصورت شعر درش بیارم.فدات شم.مراقب خودت باش

faramarzi 10/01/2009 03:57

Email:a.h.faramazli@gmail.com Website:www.forushande.com با سلام فرامرزي هستم ،صاحب امتياز سايت فروشنده.كام براي صحبت در مورد همكاري و تبليغات اينترنتي نياز به برقراري ارتباط با شما هستم. لطفا در صورت تمايل جهت همكاري از طريق ايميل فوق شماره تماس خود را ارسال نمائيد. با سپاس فراوان فرامرزيالبته به گمانم و آنطوري كه شواهد حاكي از آن است شما در ايران تشريف نداريد.و از همان ايميل مي توانيم مكاتبه نمائيم