Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

6 janvier 2009 2 06 /01 /janvier /2009 12:55


خیلی وقت بود که این غذا رو درست کرده بودم  داشتم به آرشیو غذاهام نگاه میکردم دیدم کلی غذا و دسر هست که هنوز اونا رو نگذاشتم اینجا بنا بر این با این غذا شروع میکنماسم واقعی اون نمیدونم چیه؟؟؟ در واقع برای کسانی که  مایلند بیشتر سبزیجات بدون گوشت بخورند و یا اینکه از گوشت قرمز زیاد استفاده نکنند این غذای خوب و خوشمزه و راحتیه البته من کمی هم گوشت به آن اضافه کردم   با میگو هم این غذا رو میخورند  یک غذای تقریبا چینی هست با سسهای چیلی و یا سس فلفل میخورند البته اگر مایل هستید غذای تند بخورید قبلا هم گفتم سسها بستگی به سلیقه و ذائقه خودتون داره حالا  

   مواد لازم
گل کلم
قارج
هویج
کلم بروکلی
پیاز
فلفل دلمه از هر رنگ نصف
ورمیشل برنج
نمک و فلفل
روغن زیتون
سس فلفل تند





در اینجا من کمی گوشت مرغابی اضافه کردم اگر در دسترس نداشتید میتوانید تکه های گوشت مرغ و یا ماهی و یا میگو و یا هر جور که دوست دارید درست کنید
بعد از اینکه کلم و دیگر سبزیجات رو به قطعات کوچک در اوردم درون تا به ایی گود آنرا رو جداگونه با کمی روغن زیتون و ادویه جات و نمک و فلفل تف دادم و بعد همه رو با هم مخلوط کردم و رشته های ظریف برنج رو در آب سرد قرار دادم بعد آبکشی کردم و به مواد افزودم و در کل سس چیلی کمی به آن اضافه کردم سس چیلی یک سس تند هست ولی جرات نکردم بیش از این تند کنم غذا رو در واقع کمی هم سس سویا به آن اضافه کردم و باقی سسها رو که آماده خریده بودم در کنار این غذا قرار دادم تا هر کس با توجه به علاقه از آن استفاده کنه

نوش جان

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

نارسیس 06/01/2009 21:16

ممنون که بهم سرزدید . وببخشید که بی اجازه شما را در لیستم قرار دادم. من تازه کارم و آرشیو درست وحسابی ندارم اما خیلی خوشحال می شوم بهم سر بزنید

سرآشپزان 06/01/2009 18:08

سلام مجدد ماری عزیزیک سوال داشتیم ما از سروری که استفاده می کردیم برای آپلود عکس ها بسته شده و متاسفانه کمی به مشکل خوردیم یعنی عکس پست های قبلی باز نمیشهممکنه خواهش کنم در صورت تمایل بفرمایید شما از چه سایتی برای آپلود عکس ها استفاده می کنید؟با سپاسهمیشه موفق باشید[گل][گل]]

سرآشپزان 06/01/2009 18:05

سلام ماری عزیزممنونیم از حضور پر لطف تانالبته در بلژیک اگر به فروشگاه ترک ها مراجعه کنید پودر آماده آن هم موجوده که دستور تهیه اش در پشت آن درج شده.در ضمن ماری عزیز فقط گندم را پس از پخت مثل حلیم له کنید نخود لوبیا بصورت پخته و با همان شکل اصلی افزوده خواهد شد.همیشه موفق و بهاری باشید[گل][گل]