Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

2 janvier 2009 5 02 /01 /janvier /2009 11:05


قبل ار شروع  اولین پست سال 2009را به تمام دوستانم تبریک و ارزوی روزهای خوش توام با سلامتی و موفقیت دارم روزی که در دنیا صلح برقرار باشه و از جنگ و دشمنی و کینه و نفرت خبری نباشد روزی که  ما آدمها علی رغم تفاوتهای فردی مذهبی و فرهنگی زیستی و و و در کنار هم خوش و آزاد زندگی کنیم
به امید آن روز

یک پیش غذای ساده و خوشمزه در واقع سالاد با میوه های فصل
مواد لازم
برای دو نفر
اوکت 1 عدد
مانگ 1 عدد
میگو صورتی به اندازه کافی
میگو ریز خاکستری به مقدار کافی
پرتغال 1 عدد
سالاد فصل به  مقدار کافی
آب پرتغال به اندازه یک پرتغال
لیمو 1 عدد
گشنیز خرد شده به مقدار کافی
شیکون 8 برگ
نمک و فلفل به مقدار کافی و کمی سیر و کمی گشنیز خرد شده


مطابق شکل میوه ها رو خرد کنید و یا مطابق سلیقه خودتون اگر مانگ در دسترس ندارید به جای اون میوه مورد دسترس خودتون رو بگذارید مثل موز و یا طالبیو اگر شیکون هم در دسترس ندارید باز اشکالی نداره برگه های کوچک و تازه اسفناج بکار ببرید و باز اگر میگو در دسترس ندارید تکه های تن ماهی و یا ماهی خرد شده و یا شاید کالباس بنا بر این با  میوه های مشابه میتوانید یک سالاد خوشمزه درست کنید  فراموش نکنید پوست روئی پرتغال رو بگیرید برای سس این سالاد آب  یک پرتغال به اضافه یک لیمو و پوست تراشیده پرتغال هم بد نیست روی سالاد بریزید و کمی روغن زیتون به اضافه نمک و فلفل به عنوان شروع کننده غذا به نظر من سالاد خیلی خوشمزه ایی است

توجه
من شخصا پیاز و فلفل تند استفاده نکردم ولی دستور واقعی این سالاد به همین صورت هست البته دستوری که به فرانسه نوشته شده کمی با دستوری که من نوشتم تفاوت داره اونم بنا به سلیقه هست در واقع  با میگوهای بزرگ میبایست این سالاد رو درست کرد من ترجیح دادم از میگو صورتی استفاده کنم

voici les proportions:

8 gros scampis ( pour 2 pers!)
6 tranches de mangues
6 tranches d'avocat
le jus d'une grosse demi orange
1/2 orange en quartier
1 g d'ail
1 oignon à tige vert
1 piment rouge oiseau ( enlever les graines si c'est trop piquant)
6 feuilles d'endives

1 grosse cuil à soupe de crevettes grises

1 cuil à s d'huile

sel

 
النای عزیز این  هم به خاطر شما و همینطور اسم مانگ که اون پائین نوشتم انبه
مرسی عزیزم


mangue
یا به فارسی انبه

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

leyana 04/01/2009 17:31

سلام ماری جان خوبی عزیزممن غذای میگو رو خیلی دوست دارم همه جورشم خوردم هواری میگو، میگو سرخ کرده، خورشت میگو، کوکو میگو، استانبولی میگو و ... ولی سالاد میگو تا حالا نخوردم  تازه اسمشو هم نشنیده بودم ماری جان واقعاً سالاد میگو خوشمزاس درست کنم آخه میگو رو با میوه نخوردم برام خیلی جالب بود در کل دستت درد نکنه ماری جان مرسی لیانا

LADAN 03/01/2009 14:56

سلام ماري نازنين و عزيزم. خوشحالم خوشتون اومده. واي چه عالي. من هم خيلي دوست دارم سبزي جات بكارم. شما واقعا هنرمنديد. من اين جا خيلي غذا با بادمجان ياد گرفتم كه به مرور مي گذارمشون. خانم ماري اون سفيدها، دانه هاي خود بادمجان هستند. به قول اروگوئه يي ها، خاويارهاي بادمجان! همون تخم هاي سفيدي كه توي شكم بادمجان هستند. اميدوارم درست كنيد و نوش جاااااااااااان.....

فائزه 03/01/2009 10:59

سلام ماری جون عجب غذای خوشمزه ای ولی حیف که بیشتر این چیزا که گفتی توی ایران نیست و باید جاش از میوه های دیگه استفاده کرد که فکر کنم کلی طعمش عوض بشه در ضمن پست قبلی سموسا هم خیلی عالی مخصوصا اینکه داخل فر درست میشه و احتیاجی به سرخ کردن نیست

کویریات 02/01/2009 12:53

سلام ماری عریزمن هلند زندگی می کنم و کلاً با پیدا کردن وسابل لازم شیرینی پزی اینجا مشکل دارم! هر چی تو نروژ زیاد بود اینجا اصلاً نیست!! مثلاً من 6 ماه دنبال مارزپان می گردم اصلاً نیست!!! در حالی که همه بقالی ها تو نروژ داشتند! (من 2 سال قبلش نروژ بودم) خلاصه از زحمتی که کشیدین و لینک رو فرستادین ممنون من اینجا همچین چیزی ندیدم ولی باز می گردم تا پیدا کنم!! یه مشکلی که هست بلد نبودن زبان هلندی ه و تازه وقتی اسم یه چیزی رو به هلندی تو فرهنگ نامه می بینم می رم به شون می گم متوجه نمی شن منظورم رو! انگار که کلمه رایجش چیز دیگه باشه! خلاصه بساطی شده آشپزی و شیرینی پزی ما تو هاند!!شاد باشین سال نوی شمام مبارک