Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

29 décembre 2008 1 29 /12 /décembre /2008 13:23



- Feuilles de brick
- 2 pommes de terre
- 1 courgette
- 1 oignon
- 1 poivron rouge
- 1 gousse d'ail coupés trés petits
- 1 c à s du miel
-
Basilic
- sel et poivre
- Coriandre
- 1 c às d'huile d'olive

Préparation :

Hâchez grossiérement les pommes de terre, la courgette, l'oignon et le poivron, faites les revenir dans une poêle avec l'huile d'olive, ajouter l'ail, le
Basilic, salez et poivrer, laisser mijoter 10 mn en remuant de temps en temps, à la fin de cuisson, ajouter le miel, mélanger

Coupez les feuiles de brick en longueur (come sur la photo), mettez une cuillère des légumes et procédez à enrouler sous forme d'un triangle

Disposez les trianges dans une plaque allant au four et badigeonnez-les avec un jaune d'oeuf, faite
 dorer à 180° pendant 8 mn

Servez chaud avec une sauce à base de soja

NB : On peut aussi ajouter une carotte aux légumes


مواد لازم
برگه های بریک
سیب زمین 2 عدد
کدو 1 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه قرمز 1 عدد
سیر 1 عدد
کمی عسل
هویج 1 عدد
ریحان
نمک و فلفل و گشنیز
روغن زیتون
طرز تهیه
توضیحی که من اینجا مینویسم دقیقا ترجمه بالا نیست چون من کمی مواد رو جابجا کردم و تغییرات کوچکی درش دادم و اصلا از عسل استفاده نکردم
مواد رو با هم تف دادم در آخر گشنیز رو اضافه کردم چون  در این صورت طعم گشنیز از بین نمیره برگه های بریک رو مثل شکل روبرو بریدم و کمی از مواد رو روی ان گذاشتم



و یک تای کوچولو مثل شکل زدم بدون اینکه مواد بریزه






همینطور به جمع کردن ورقه بریک ادامه دادم تا به اینجا رسید



 به وسیله یک برس کوچک سمو سا ها را اغشته کردم به زرده تخم مرغ و فر را قبلا گرم کردم و در دمای 180 درجه به مدت 8 دقیقه سمو سا ها طلایی شدند و از فر خارج کردم


سمو سا را بنا بر سلیقه و میل و یا ذائقه خودتون میتوانید شیرین و یا تند و فلفل و یا با گوشت و یا با تکه های ژامبون و یا
مرغ درست کنید و همینطور مواد داخل آنرا با بنا به سلیقه خودتان تغیردهید و یا کم و زیاد کنید




Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

حسنی 20/09/2009 23:45

سلام... خیلی بحال بود این رو هم بگم.. من دیابت دارم خیلی وقته غذا دروستو حسابی بحز برنج بدون نمک روغن نخوردم.. سوما این که مواد اولیه هم خیلی مهمه من عاشق بادمجونم.. تو نزدکی ما باغ هم بود که میکاشتن وقتی بادمجون تازه سرخ هم میشد خشمزه تر حتی چند روز تو یخچال بمونه ولی بادمجون پلاسیده مزه خیلی بدی میده من زیادبو نمیفهمم لوی تو مزه بادمجون متخصصم.. چون هم خامش رو دوست دارم هم کبابیش رو هم سرخ کردی البته سرخ شده که دیگه نمیتونم بخورم ولی فعلا هردوتاش هستیم ممنون از زحمت هاتون ایمد وارم پاتینده باشید و عاشقو مهبرون همیشه انشالله

چون دیدمهمه چیز کامله این غلم یادت رفته گفتم
میدونم ..حتما خوش بحال شوهرتون یا کسی که بارش غذا میپذید ادم دهنش اب میفته

حسنی ازا خولت تنهایی

کویریات 01/01/2009 14:34

C'est tres beau et l'air tres delicieau!خیلی خوبه که سرخ نشده و تو فر درست شده!راستی برگه بریک چی میشه؟ من نمی دونم اینجا باید برم بگم چی می خوام به انگلیسی چی میشه؟؟

leyana 01/01/2009 09:22

salamaval az hame sale jadido behet tabrik migam man sambose ziyad dorost kardam vali na injori in dafe say mikonam be raveshe u 2rost konam.khoshhal misham be manam sar bezanin.

مطبخ شیما 31/12/2008 16:31

سلام ماری جونمباید خیلی خیلی خوشمزه باشه،دستت درد نکنه عزیز با آموزشهای خوشمزه و عالیت

شادی 31/12/2008 13:42

راستی اینجا ورق بریک نیست می شه با ورق دیول درست کرد؟ یه سوال: چه کنم زبانم قوی بشه؟ زبان فرانسه رو می گم!؟؟