Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

26 décembre 2008 5 26 /12 /décembre /2008 13:04


 در واقع این غذا رو همسرم درست کرده و خودش هم عکس گرفته و از من خواهش کرده که بگذارم اینجا و منم اطاعت کردم
با اینکه خیلی آشپزی کردن رو دوست دارم ولی بعضی وقتها دلم میخواد که دستپخت دیگران رو بچشم چون به مزه هایی که من همیشه استفاده میکنم در آشپزی عادت کردم دلم یک مزه جدید و یا عجیب و یا خاص دیگری میخواد همسرم هم بعضی وقتها اشپزی میکنه برای من جالبه چون همینکه بره توی اشپز خونه نیم ساعت بعدش غذا حاضر است خیلی سریع چون دوست نداره سبزیجات خیلی پخته و له بشه بنا بر این غذایی که درست می کنم تقریبا نیمه خام هست

همانطوریکه در عکس پیداست قارچ و ماهی از نوع سومون یا حالا شما میتوانید از هر ماهی که علاقه دارید استفاده کنید و فلفل دلمه و پیاز خرد کرده و فونوی  که فکر کنم قبلا در موردش توضیح دادم در پست های قبلیم  در واقع  پوره سیب زمینی آمیزه ایی از پوره سیب زمینی و سلری هست یعنی ریشه کرفس


Celeri


یک ریشه سفت و سخت باید پوست روئیشو بگیرید و خرد کنید و بعد یک عالمه غذاهای شگفت انگیز میشه درست کرد
در اینجا ژان سلری  هارو خرد کرده و گذاشته با سیب زمین هایی که قبلا پوست کنده و برای پوره آماده کرده پخته با نمک و بعد آنها رو له کرده با فلفل و ادویه کاری و زردچوبه برای تغییر رنگش و شیر و نتیجه اش یک پوره بسیار خوشمزه شده


به تعداد نفراتتان ماهی اماده کنید و برش دهید بگذارید در یک ظرف نسوز یا پیرکس و روی آنرا با پیاز خرد کرده و فلفل دلمه و یا هر سبزیجاتی که دوست دارید  قرار دهید کمی لیمو و نمک و فلفل و کمی روغن زیتون  روی ظرفتان را با کاغذ الومینیم بپوشانید و بگذارید درون فر با دمای 250 به مدت نیم ساعت البته فراموش نکنید فر را قبلا گرم کنید یعنی داغ کنید و بعد در اینجا 250 گرم قارچ استفاده شده چون قارچهای اینجا خیلی آبدار هستند همیشه به این ترتیب عمل کنید
یک تابه بگذارید روی اجاق و روغن زیتون بریزد درون تابه بگذارید خوب داغ شوند قارچها را خرد کنید و درون تابه بریزید و بگذارید سرخ شوند ار بهم زدن پی در پی قارچها خودداری کنید چون در این صورت اب میاندازند بعد با حوصله قارچها را وقتی یک طرف آن سرخ شد بر گردانید به سمت دیگر تا خوب طلایی شوند
خوب فکر کنم توضیحات را داده باشم
نوش جانتان
 

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

zeitoon 28/12/2008 01:48

ماری جون چقدر خوب یاد می‌دی کیف کردم. دست همسر گرامی هم درد نکنه. چه غذاهای اشتها آوری. حسابی گرسنة م شد:)

فائزه 27/12/2008 09:21

سلام ماری عزیز عجب غذای خوشمزه ای ولی توی ایران ریشه کرفس رو نمیفروشن به نظرت از چی میشه استفاده کرد

تنبل خونه شاه عباسی 26/12/2008 20:27

سلام. ممنون از محبتی که به وبلاگم داشتین. من هم خیلی وقته که می ام وبلاگ شما. فکر می کنم تا حالا کامنت نذاشته بودم علتشم این بود که قالب وبلاگتون فرق داره و من اصلاً ندیده بودم میشه کامنت گذاشت. ولی این ماهی آزاد کلاً چیز خوبیه با این پوره حتماً خوشمزه خوب خواهد بود...ممنون از خودتون و همسرتون!

خاله توران 26/12/2008 19:34

سلام ماري عزيزم ،كيريسمس مبارك ، ببخش دير اومد.ممنون اؤ غذاي خوشمؤتون ، از آقاي ژان بابت آموزش اين غذا تشكر كنيد.,ولي من ريشه كرفسو تا به حال اينجا نديدم. موفق و سلامت باشيد.

یک زن 26/12/2008 18:59

احسنت بر این همسر نمونه که غذاهای خوشمزه درست میکنه