Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

23 décembre 2008 2 23 /12 /décembre /2008 16:04





در واقع اسم اینا  هست
Mini -Bouchées artisanales

به عنوان تنقلاتی که قبل از غذا برای باز شدن اشتها میخورند اسم فارسی اونو من نمیدونم منم میگم مینی بوشه حالا اگر هر کس معادل فارسی اینا رو میدونه خوشحال میشم بدونم
برای اولین بار خودم درست کردم البته اولین تجربه من بود ولی سری دوم که درست کردم بهتر از اب در آمد همه مهمانها خوردند و کلی تعریف کردند
البته من برای مواد داخل این بوشه ها چند نوع پنیر مختلف با هم اضافه کردم همانطور که توی عکس میبینید بر اثر حرارت پنیرها از جاشون خارج شدند ولی باز خیلی خوشمزه بودند من نمیدانم توی ایران جدیدا چه پنیرهایی استفاده می کنند ولی اگر از پنیر هایی که مزه های تندی دارند با پنیر بز مخلوط کنید بدک نمیشه و داخل بعضی از مینی بوشه ها هم سس کاری با مرغ درست کردم و اضافه کردم که خوشبختانه خیلی خوب شده بود
از خمیر فوی ته یا خمیر ورقه ایی استفاده کردم که راحت اینجا میشه از فروشگاهها تهیه کرد و برای کسانی که مایلند یاد بگیرند براشون بعدا کا ملا توضیح میدهم


در واقع به 3 برش کوچک یعنی 3 ردیف خمیر دایره ایی نیاز دارید دوتاشو با قالبی کوچکتر میانش رو خالی میکنید و یکی رو کاملا میگذارید قسمت زیرین آن و روی سومین  و قسمت بیرونی را به زرده تخم مرغ آغشته می کنید فر را قبلا خیلی داغ کنید به مدت 5 یا 7 دقیقه بگذارید در فر بمانند مرتب خودتان مراقب باشید تا بوشه ها پف کنند و به این شکل در بیان و بعد از فر خارج میکنید با موادی که از قبل درست کردید درون حفره ها رو پر کنید و مجددا به مدت چند دقیقه کوچک درون فر بگذارید
برای درست کردن سس کاری با مرغ
دو تکه گوشت مرغ پخته بدون استخوان و بدون پوست و چربی
پیاز و سیر 2 عدد متوسط
نمک و فلفل
پدر کاری 4 قاشق غذا خوری
روغن زیتون به مقدار لازم
خامه یا کرم  یک لیوان

پیازها و سیر را ریز خرد کنید سرخ کنید با مرغی که قبلا پختید میکس کنید تاشبیه کرم شوند به آن مواد افزودنی مثل نمک و فلفل و پودر کاری را اضافه کنید حرارت اجاق را کم کنید بگذارید کمی تف بخورند بعد خامه را اضافه کنید  خوب بهم بزنید و چاشنی آنرا چک کنید در صورت فقدان چاشنی به ان اضافه کنید و بعد خاموش کنید بگذارید سس کاریتان سرد شود و بعد درون بوشه ها را از این سس پر کنید
من یک هویج متوسط را هم رنده کردم و به سس اضافه کردم بدک نیست اگر شما هم اضافه کنید
سس های مختلف دیگری را هم میتوانید خودتان درست کنید و اضافه کنید با زیتون سیاه و یا زیتون سبز

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

rosemarie 22/03/2010 13:26


glad to meet your site,i would like to keep in touch with you.please send me some thing.thanks.


مژگان 29/10/2009 19:14



سلام مدتی است که من شما را لینک کرده ام  وبلاگتان خیلی قشنگ است.در صفحه 351 جلد اول کتاب آشپزی رزا منتظمی  چاپ چهلم اسم این غذا  ول وان است ( vol au vent )



Delphine 27/12/2008 12:06

RE-bonjourMarie,je m'e suis trompé, mon ami prend toujours le kabab koubideh... et non le joujeh kabab...désolée.. :-)

Delphine 27/12/2008 11:58

Bonjour Marie,Merci de m'avoir répondu! mon ami est né à Abadan, mais il a déménagé étant encore jeune à Chiraz ou il a grandi.Les amis qui viennent sont de Isphahan.mon ami aime bcp le ghoresht sabzi et lorseque nous allons au resto iranien (Shuka, à Ixelles) il prend toujours le joujeh kebab. On a bien essayé à la maison de faire pareil, mais le viande haché ne reste pas sur les tiges à griller...J'aime bcp la salade olovieh et mon plat favori et le fesenjoon! je l'ai découvert chez un de nos amis iraniens et depuis c'est mon plat préféré...j'envoie ce même mail sur votre adresse email. J'espère que vous en ferez bonne reception.Un grand merci et à très bientôt!

Delphine 25/12/2008 12:58

Bonjour MArie,Je m'apelle Delphine et j'habite à Gand (Belgique)Depuis plus d'un an je suis en couple avec un Iranien et j'aimerais pouvoir apprendre à cuisiner des plats iraniens.  j'ai des difficultés à trouver de bonnes recettes. Savez-vous ou trouvez des bonnes recettes iraniennes écrites en français? (sur un site internet ou un livre de cuisine?)Pour le 31 décembre nous invitons qqs amis iraniens et nous aimerions faire comme entrée des 'samosas', mais à l'iranienne.Auriez-vous une bonnes recettes pour les préparer?Je vous remercie d'avance pour votre aide et j'espère à très bientôtDelphine et Arash

mari 25/12/2008 20:21


Bonjour Delphine merci d'avoir visité mon blog. Je vous communique mon adresse email. Comminiquez moi la vôtre et je vous donnerai mon n° de GSM (j'habite dans la région de Wavre depuis plus de 5
ans avec mon mari qui est Belge).
Par téléphone et email il nous sera sans doute plus facile de nous expliquer !
J'ai une recette de Samoussa.
D'une manière générale la cuisine iranienne n'est pas aussi variée que la cuisine belgo-franco-européenne ! Souvent les plats sont uniques (pas d'entrée) et le composant principal est le riz à
l'iranienne: je vous expliquerai. Il y a des recettes particulières aux grandes villes et régions. Savez-vous d'où viennent vos amis Iraniens ?
Voici mon adresse email kimiya7000@gmail.com.
A très bientôt et Joyeux Noël!