Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

17 décembre 2008 3 17 /12 /décembre /2008 11:52



ماهی با سبزیجات
معمولا برای هر نوع ماهی یک طبخ خاصی رو باید در نظر گرفت این ماهی که من اینجا درست کردم  اسمش هست کولن البته نمیدونم توی ایران این ماهی وجود داره یا نه اصلا مهم نیست حالا همین ماهی باشه یا نه به جای این ماهی شما میتونید هر ماهی دیگه که تیغ نداشته باشه رو انتخاب کنید برای تهیه این غذا  و در اینجا من از کوس کوس استفاده کردم که  غذای اصلی مراکشی ها محسوب میشه در پستهای قبلی راجع به کوس کوس توضیح دادم و به جای کوس کوس شما میتونید از برنج ساده استفاده کنید میخوام بگم میشه کمی در مواد اولیه دست برد و تغییرش داد بر اساس چیزهایی که شما توی ایران دارید به هر صورت واقعا غذای خوشمزه ایی شد  به طوری که همسرم به من گفت که برای دوست و همکارش که اینجا دعوت هستند حتما دوباره همین غذا رو درست کنم خوب  حالا بریم سر تهیه این غذا
ماهی بدون پوست و بدون تیغ به تعداد نفرات دو برش طولی
فلفل دلمه ایی از هر رنگ نصف
پیاز یک عدد متوسط
سیر دو حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
سه برش لیمو
پودر پابریکا برای تزئین
بروکلی به مقدار لازم
جعفری خرد شده به مقدار لازم
خامه نصف استکان
دانه های ( روم سیاه و شرمنده ) خشخاش
روغن زیتون
توضیح مقدار مواد رو با توجه به تعداد نفراتتون تغییر بدید اینجا من برای دو نفر درست کردمو اگر دانه های خشخاش پیدا نکردید اهمیتی نداره

طرز تهیه
ماهی ها رو تمیز کنید پوست و تیغ آنرا جدا کنید و به قطعات کوچک برش بدید و درون ماهی تابه بگذارید با مقداری روغن زیتون تف داده شود در تابه ایی دیگر پیاز ها را ریز و خرد کنید به اضافه سیر تف دهید از طرف دیگر فلفل دلمه ایی ها را به قطعات کوچک برش دهید یک تف کوچک هم بدید وقتی دو روی ماهی ها کمی سرخ شدند ( توجه کنید زیاد سرخ نکنید )بلا فاصله سیر و پیاز و فلفل دلمه ایی ها را روی ماهی اضافه می کنید زیر حرارت را کم کنید سه برش لیمو را با پوست آن به مواد اضافه کنید نمک و فلفل به اندازه کافی اضافه کنید و کم کم خامه را بیافزائید درب تابه رو بگذارید تا با بخار حاصل در دمای کم ماهی ها با سبزیجات بپزند  در گوشه ایی دیگر کلم بروکلی ها را خرد کنید درون ظرفی با اب خیلی کم و نمک به مدت7 دقیقه بگذارید جوش بخورند و زود ابکشی کنید برای اینکه کلم بروکلی له نشند باید خیلی مراقب باشید از زمانی که آب جوش بیاید به مدت 7 یا 6 دقیقه کافی است  بعد از اب کشی کلم ها آب سرد به آنها اضافه کنید تا رنگ سبز خودش رو حفظ کند


زیر تابه  ماهی و سبزیجاتتان را خاموش کنید
اگر برنج دوست دارید درست کنید که برنج ساده سفید درست کنید و در کنار این غذا میل کنید اگر کوکوس در دسترس دارید و مایلید کوس کوس درست کنید  به این ترتیب عمل کنید
برای تهیه کوس کوس
یک لیوان برای دونفر کافی است
در ظرفی دانه ها را بریزید و با مقدار کمی آب جوش مثلا نصف لیوان دانه ها را با دست خوب مخلوط کنید و همچنین نمک به آنها اضافه کنید به اضافه روغن زیتون دانه ها آب و روغن زیتون را سریع جذب میکنند وقتی خوب همه اینها را مخلوط کردید درب ظرف را بگذارید تا نیم ساعت بعد دوباره دانه ها را چک کنید مطمئنا بزرگتر و حجیم تر شده اند اگر خیلی خشک هستند باز کمی آب جوش اضافه کنید و خوب بهم بزنید و کمی روغن زیتون و بگذارید جای گرم اصلا لازم نیست که دانه ها را روی اجاق قرار بدید چون باید کم کم آب و روغن جذب دانه ها شوند و از حالت سفتی و خامی در بیایند بنا بر این خیلی طبیعی است که از یکساعت قبل این دانه ها را باید آماده کنید من نمیدانم توانستم خوب توضیح بدم یا نه وگرنه سعی می کنم یک فیلم پیدا کنم که طرز تهیه دانه ها رو خوب نشون بده درست کردن این دانه ها دقت لازم و کمی مهارت میخواد روشهای مختلفی وجود داره امیدوارم خودتون چک کنید و راه بهتری رو برای تهیه این دانه ها به کار ببرید در نتیجه دانه های شما باید نرم بشوند توجه کنید زیاد آب نریزید و  همیشه یکساعتی قبل از غذای اصلی تان بفکر تهیه این دانه ها باشید
 

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

طوفان 19/12/2008 22:42

روي گلتون به سرخي انار

شبتون به شيريني هندونه

خنده هاتون مثل پسته

وعمرتون به بلندي يلدا

LADAN 19/12/2008 22:04

سلام خانم ماري نازنينم! واي دستورتون فوق العاده بود! درباره ي كيك بايد بگم مزه ي جديدي هست! اميدوارم امتحان كنيد و خوش تون بياد!

maryam 17/12/2008 20:27

salut ca va mo cherie. matalebeton besyar zyba va mofid hast estefadeh bordam, merci