Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

11 décembre 2008 4 11 /12 /décembre /2008 12:13


یک دسر بسیار خوشمزه و خیلی راحت درست میشه
البته من اینجا برای دونفر درست کردم شما با توجه به تعداد نفرات میتوانید به تناسب مواد را اضافه کنید
گلابی 1 عدد
آرد 30 گرم
کره 30 گرم
شکر 30 گرم
پودر نارگیل 25 گرم
وانیل شکری یک بسته کوچولو


طرز تهیه
ابتدا گلابی رو پوست میگیرید و دانه های آنرا در می آورید با یک بسته کوچولو وانیل شکری و یک کوچولو کره توی تابه روی اجاق تف میدید به مدت 10 دقیقه به این صوت از زمانی که تابه شما گرم شد به مدت 10 دقیقه تایم میگیرید و خیلی آرام گلابی ها رو این رو و ان رو میکنید که خیلی خوب باید با وانیل شکری و کره مخلوط بشه و
فراموش نکنید توی این فاصله فر خودتونو خوب گرم کنید


میتوانید به تعداد نفراتتون ظرفهای کوچک که مخصوص فر باشند مثل نمونه شکل بالا انتخاب کنید و یا اینکه کلا در یک ظرف پیرکس و نسوز استفاده کنید
وقتی گلابیها آماده شدند آنها را مثل شکل بالا درون ظرف قرار  دهید و
از طرف دیگر
محتوی آرد و شکر و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید و فراموش نکنید کره را  2 ساعت قبل از استفاده از یخچال بیرون بگذارید تا نرم شود و آنرا به قطعات کوچولو  در آورید و بعد کره را به مواد اضافه کنید با انگشتانتون خوب مواد رو ورز دهید تا به صورت شن در بیاید وقتی خوب مواد را با هم مخلوط کردید آنرا با قاشق روی گلابیها  پر کنید


مثل شکل بالا
و درون فر که قبلا گرم کردید به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید با دمای 200 درجه


و بعد از غذا میل کنید

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

deleted 16/12/2008 20:57

واي ببخشيد  اشتباه كردم چنتا  كامنت شد

deleted 16/12/2008 20:56

واي ببخشيد  اشتباه كردم چنتا  كامنت شد

خاله توران 16/12/2008 20:53

سلام ماری عزیزم، من نمیدونم علتش چیه.ولی من به روش خودم برات مینویسم :برای یک فنجان  گل گاوزبون باید یک قاشق سوپخوری گل گاوزبون  و مقدار خیلیکم سنبل لطیف رو تو قوری بریزید و نصف یک لیمو عمانی رو درون آن بریزید و یکفنجان آب در حال جوش رو روی آن بریزید و حدود 5 دقیقه روی کتری یا هر وسیلهدیگری که دردسترس شماست قرار بدید تا دم بکشه،بیشتر از 5 دقیقه نباشهچون میگن خاصیتش کم میشه.
یک روش دیگه: مقداری گل گاو زبون و یک چهارم مقدار گل گاو زبون، سنبل لطیف و چند عدد لیمو عمانی هسته گرفته شده رو آسیاب کنید و درون یک شیشه بریزید و موقعمصرف ، یک قاشق غ خوری داخل یک لیوان بریزید و آب در حال جوش رو روش بریزیدو یک نلبکی یا هر وسیله دیگه ای ، سر لیوان بذارید و بعد از 10 دقیقه بنوشید. میتونید  مقداری نبات هم داخل لیوان بریزید.
 

خاله توران 16/12/2008 20:50

سلام ماری عزیزم، من نمیدونم علتش چیه.ولی من به روش خودم برات مینویسم :برای یک فنجان  گل گاوزبون باید یک قاشق سوپخوری گل گاوزبون  و مقدار خیلیکم سنبل لطیف رو تو قوری بریزید و نصف یک لیمو عمانی رو درون آن بریزید و یکفنجان آب در حال جوش رو روی آن بریزید و حدود 5 دقیقه روی کتری یا هر وسیلهدیگری که دردسترس شماست قرار بدید تا دم بکشه،بیشتر از 5 دقیقه نباشهچون میگن خاصیتش کم میشه.
یک روش دیگه: مقداری گل گاو زبون و یک چهارم مقدار گل گاو زبون، سنبل لطیف و چند عدد لیمو عمانی هسته گرفته شده رو آسیاب کنید و درون یک شیشه بریزید و موقعمصرف ، یک قاشق غ خوری داخل یک لیوان بریزید و آب در حال جوش رو روش بریزیدو یک نلبکی یا هر وسیله دیگه ای ، سر لیوان بذارید و بعد از 10 دقیقه بنوشید. میتونید  مقداری نبات هم داخل لیوان بریزید.
 

deleted 16/12/2008 20:48

سلام ماری عزیزم، من نمیدونم علتش چیه.ولی من به روش خودم برات مینویسم :برای یک فنجان  گل گاوزبون باید یک قاشق سوپخوری گل گاوزبون  و مقدار خیلیکم سنبل لطیف رو تو قوری بریزید و نصف یک لیمو عمانی رو درون آن بریزید و یکفنجان آب در حال جوش رو روی آن بریزید و حدود 5 دقیقه روی کتری یا هر وسیلهدیگری که دردسترس شماست قرار بدید تا دم بکشه،بیشتر از 5 دقیقه نباشهچون میگن خاصیتش کم میشه.
یک روش دیگه: مقداری گل گاو زبون و یک چهارم مقدار گل گاو زبون، سنبل لطیف و چند عدد لیمو عمانی هسته گرفته شده رو آسیاب کنید و درون یک شیشه بریزید و موقعمصرف ، یک قاشق غ خوری داخل یک لیوان بریزید و آب در حال جوش رو روش بریزیدو یک نلبکی یا هر وسیله دیگه ای ، سر لیوان بذارید و بعد از 10 دقیقه بنوشید. میتونید  مقداری نبات هم داخل لیوان بریزید.