Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

8 décembre 2008 1 08 /12 /décembre /2008 15:46


سوپ پیستو

پر از سبزیجات به قطعات بزرگ و بر عکس دیگر سوپهایی که اینجا درست میکنند میکس نشده است و خوشگلی سوپ هم به نظر من به همینه البته شاید خوردن این سوپ برای بچه ها که مدام ایراد میگیرند و سبزیجات خاصی رو دوست ندارند کمی سخت باشه ولی مزه اش رو امتحان کنید در شبهای سرد زمستان خیلی سوپ دلچسبی است
البته یک عذر خواهی باید اینجا بکنم اونم به خاطر عکسها هست خیلی با تکنیک گرفته نشده و از این بابت منو ببخشید
مواد لازم
کدو تنبل
هویج
لوبیا سبز
مانش تو نمیدانم به فارسی چی میشه عکسش رو میگذارم پائین
لوبیا سفید
گوجه فرنگی
ماکارانی به شکل های مختلف
و
پستو سبز یعنی پستوی با ریحان که دستورش رو قبلا براتون نوشتم


کدو حلوایی


 مانژ تو

مانش تو فکر کنم یک قسمت از این گیاه که تبدیل به نخود فرنگی میشه  یعنی اگر به این صورت اونا رو نچینیم بیشتر که رشد بکنند تبدیل به نخود فرنگی میشند
ابتدا یک کدو حلوایی کوچک رو نصف می کنید پوستش رو میگیرید و محتویات  دانه های داخل آنرا جدا میکنید و به قطعات خیلی ریز  خرد میکنید همینطور هویج هم به همینترتیب خرد می کنید و با مقداری آب جوش میگذارید با نمک و فلفل بپزه بعد از اینکه کمی کدو حلوایی و هویجها پختند لوبیا سبز ها و مانژ تو ( شکل بالا ) ولوبیا سفید و ماکارانی را به آن اضافه می کنید نمک و ادویه جات اضافه می کنید و بگذارید ارام تا نیم ساعتی بپزند
پستو که شامل سیر له شده و پنیر پارمازون و ریحان فراوان و دانه های کاج  و روغن زیتون میکس کنید و کمی از پستو را داخل سوپ بریزید و باقی رو وقتی خواستید سوپ را میل کنید به آن اضافه می کنید
این سوپ جنوب فرانسه مخصوص زمستانهای سرد  بسیار مقوی و خوشمزه است
حالا اگر از کدو حلوایی خوشتون نمیاد میتونید هویج بیشتری بریزید و اگر مانژ تو پیدا نمیکنید میتوانید لوبیا سبز بیشتری بریزید و یا هر سبزیجاتی که دوست دارید و در دسترستان هست
 یک نکته خیلی مهم دیگر سبزیجات داخل سوپ را زیاد نپزید که له شوند

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

nando 10/12/2008 11:33

dasteton dard nakoneh!!! baraton link gozashtamnando.blogfa.com

mari 11/12/2008 11:04



خواهش می کنم من دوست دارم لینک تمام وبلاگهایی که در ارتباط با اشپزی هستند رو بگذارم شاید بعضی از لینکها رو یادم رفته باشه امیدوارم دوستان عزیزم به من اطلاع بدند تا لینکشونو بگذارم اینجا