Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

31 octobre 2008 5 31 /10 /octobre /2008 15:12

Recette pour une vingtaine de scones / Réalisation : facile / Temps de préparation : 20 minutes / Temps de cuisson : 10 minutes

Ingrédients : 225g de farine à levure incorporée, 1 cuillère à café rase de levure chimique, 25g de sucre, 1 pincée de sel, 75g de beurre demi-sel mou, 50g de raisins secs, 5cl de lait entier, 1 oeuf battu
Dorure : 1 jaune d’œuf battu avec 1 cuillère à soupe de lait






مواد لازم

آرد 225 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق فهوه خوری
شکر25 گرم
نمک کمی
کره نرم و احیانا نمکدار  75 گرم
کشمش 50 گرم
شیر 5 دسی لیتر
تخم مرغ بهم زده 1 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق غذا خوری
توجه
با دیدن فیلم طرز تهیه این کیک ها رو متوجه خواهید شد ولی من یک توضیح مختصری می دهم فر را از قبل گرم کنید  در دمای  180 درجه در ظرفی بزرگ آرد و شکر و مایع خمیر یا بکینگ پودر به اضافه کره ها و یعد با دستتان مایع را خوب مخلوط کنید تا به صورت پودر در بیایند و بعد تخم مرغ که قبل آماده کردیم زرده و سفیده بهم زده را به مواد اضافه نموده  به اضافه کشمشهانیمی از شیر را روی خمیر اضافه کنید خوب خمیر را مخلوط کنید به حدی که به دستتان نچسبد روی میز کارتان را کمی آرد بریزید و خمیر را با وردنه صاف کنید به حد 1 سانتیمتر و با قالب مورد نظر خمیر را قالب بزنید و روی پلاک فر با فاصله 5 سانتیمتر بگذارید و روی کیکها را با زرده تخم مرغ و شیر اغشته کنید به مدت 10 دقیقه تا اینکه کیکها طلایی و کمی باد بکنند از فر خارج کرده و بگذارید سرد شوند این کیکهای معروف بریتانیایی هستند که معمولا اینها را به دو نیمه میکنند و بین ان یا کرم و یا کره و یا مربا میگذارند  بنا بر سلیقه خودتان این کار را انجام دهید  

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

mokhless 04/11/2008 06:36

سلام  انصافا سايت جالب،قشنگ وخوشمزه اي داريدخيلي خوشحال ميشم در ليست دوستانم وبلاگ خوشمزه شما رو هم داشته باشم