Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

2 septembre 2008 2 02 /09 /septembre /2008 12:11
مواد لازم
خمیر ورقه ایی یا فوی ته Feuilletées
گوجه ریز 8 عدد
یک شیشه سس پستو بادمجان
ریحان  به مقدار لازم





خمیر ورقه ایی را به شکل روبرو  به شکل مربع در میاریم و روی کاغذ روغنی روی پلاک فر قرار می دهیم
با چنگال روی خمیر  مطابق شکل سوراخ میکنیم










سس پستو را مطابق شکل روی هر خمیر  اضافه می کنیم و گوجه ها را که قبلا به شکل ورقه ایی بریده ایم روی سس قرار میدهیم و درون فر میگذاریم در دمای 180 در جه به مدت حدود 20 دقیقه
بعد از آن پلاک را از فر خارج می کنیم و  کمی صبر میکنیم تا تارتها سرد شوند و ریحانها را به روی آن اضافه می کنیم




این تارتها کوچکتر هستند و با پستوی ریحان درست شده



سس پستو ی بادمجان و گوجه و دیگری پستوی ریحان

طرز تهیه پستو

ریحان تازه 50 گرم
پنیر پارمازون 100 گرم
دانه های کاج ( نمیدانم در ایران وجود داره یا نه ) ولی اینجا به نام Pignons de pin
هست
سیر 2 عدد بزرگ
روغن زیتون
نمک و فلفل

طرز تهیه

تمام موارد بالا رو با هم میکس میکنیم و خودتون حدس بزنید چه کم و کسری داره اگر  اهل ادویه هستید میتوانید ادویه مورد علاقه رو به آن اضافه کنید و یا همینطور فلفل بیشتر ومی توانید  طعم مورد علاقه خودتون رو بدست بیارید


نکته
در اینجا اگر پستوی ریحان میخواهید این سس سبز میباشد ولی پستوی گوجه فرنگی همین دستور میباشد به اضافه 8 قطعه گوجه خرد شده و کمی رب گوجه فرنگی
نکته پستوی گوجه و بادمجان که من در اینجا اضافه کردم به این صورت میباشد



مواد لازم
بادمجان  2 عدد
گوجه فرنگی خشک شده 8 عدد
سیر 2 عدد بزرگ
ریحان به اندازه کافی
پارمازون
روغن زیتون
تخم آفتابگردان 50 گرم
کمی رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل


طرز تهیه
بادمجانها رو بعد از شستن اگر دوست داشتید میتوانید با پوست باشد
به ورقه های نازک برش میدهید و فر را قبلا گرم میکنید و روی کاغذ روغنی روی پلاک فر قرار میدهید به مدت 15 تا 20 دقیقه گریل شود و بعد از آن بادمجانها را میکس میکنید با باقی موادی که ذکر شد
طعم آن را بچشید در صورت  کمبود دیگر ادویه جات به آن مواد افزودنی را بیافزائید



توجه

بنا بر این در اینجا پستوی ریحان و یا سبز
پستوی بادمجان و گوجه
و پستوی گوجه را تو ضیح دادم بسیار راحت و سریع میتوانید پستو درست کنید البته به شرط داشتن یک میکسر معمولی می باشد

نکته

این پست کمی طولانی شد میخواستم توی یک پست دیگه پستو ها رو شرح بدم که نشد ولی در پستهای آینده امیدوارم فرصت کنم طرز تهیه انواع خمیر ها رو توضیح بدم مثل همین خمیر ورقه ورقه ایی که اینجا گفتم درست کردنش کمی مهارت میخواد دوستان عزیزی که توی اروپا هستند این خمیر رو میتوانند در فروشگاهها تهیه کنند آماده هست ولی عزیزانی که در ایران هستند باید درست کنند چون این پست با توضیح دادن خمیر ها خیلی طولانی خواهد شد  این تارتها خیلی راحت و خوش هضم هستند و  آنها را در کنار سالاد میتوانید میل کنید
نوش جان

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

آرزو 06/09/2008 08:39

از اونجایی که من شیفته اون سس ریحونت شدم و تازه فهمیدم اسمش هم پستوه، میرم که با بادمجون هم امتحانش کنم ، البته من همون مدل میرزا قاسمی درستشون میکنم با بادمجون کبابی و به جای برنج ، با نون کمپلت بامزه میشن ،فقط تا حالا روغن زیتون بهش نزده بودم، که باید خوشمزه اش کنه،