Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

8 août 2008 5 08 /08 /août /2008 11:18
به این ویدئو نگاه کنید
طرز تهیه کدو شکم پر با مواد زیر


مواد لازم
کدو 4 عدد
خامه یک بسته ricotta
پنیر رنده شده 50 گرم parmesan
یک قطعه پنیرparmesan
تخم مرغ 2 عدد
ژامبون سفید (مرغ )80 گرم
تره خرد شده ciboulette
نمک و فلفل
روغن زیتون
کمی پنیر پارمزون رنده شده برای روی کدو
طرز تهیه

کدو ها را از طرف بلندیش به دو قسمت میکنیم و درون انرا خالی میکنیم و مواد داخل انرا نگه میداریم فر را گرم میکنیم 180 درجه
درون تابه ایی دیگرکمی روغن زیتون ریخته و کدوهای خرد شده را درون تابه تف میدهیم به مدت 2 دقیقه و بعد درون میکس میریزم به اضافه ژامبون خرد شده خوب میکس میکنیم تا زمانی که به شکل تقریبا پوره و یا خمیر در بیایدو بعد آنرا در یک کاسه بزرگتر میریزیم
پنیر پارمزون را  به آن اضافه میکنیم و بعد تخم مرغها را به کمک همزن دستی همانطور که در فیلم مشاهد میکنید و بعد خامه ریکوتا  را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا زمانی که مواد خوب مخلوط و رقیق شود سیبولت در واقع تره ها را درون مواد با قیچی خرد میکنیم و نمک وفلفل اضافه  میکنیم و می چشیم اگر احتیاج به نمک و فلفل اضافی داشت به آن اضافه میکنیم
درون کدوها را از این مواد پر میکنیم پنیر پارمازون را درون ظرفی دیگر رنده میکنیم و به روی کدوها میریزیم روی کدوها را با کاغذ مخصوص میپوشانیم و درون فر قرار می دهیم تا 15 دقیقه بعد از آن کاغذ مخصوص را بر میداریم و به مدت 10 دقیقه دیگر درون فر قرار میدهیم تا زمانی که رنگ کدوها  طلایی شود       
توجه به جای استفاده از پنیر پارمازون میتوانیم از پنیر پیتزا های  خودمون استفاده کنیم و به جای استفاده از خامه یا کرم ریکوتا  میتوانیم از خامه سفت خودمان استفاده کنیم و  با کمی تغییر به نظر من غذای جالب ازآب در خواهد آمد


Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

Naser 28/10/2008 09:11

Bon jourاز همکاری با شما خوشحال می شویم. با سپاس

arezou 11/08/2008 12:52

ماری جان سس ریحونتو درست کردم دستت طلا، عالی بود ، داشتم فکر میکردم گوجه خشک از کجا بیارم یا همین روزا خشک کنم که بالاخره تصادفی توی یه مخشه پیدا کردم فقط حسابی شور بودن !

سمیرا.........رنگی کمان 10/08/2008 09:28

سلام ماری جون
بابا چی کردی با این کدوها معرکست
من که خوشم اومد دستت درد نکنه خانومی
مرسیییییییییییییی