3 août 2008
7
03
/08
/août
/2008
12:12
کدوی قلقلی زن
امسال کدوی این مدلی کاشتم طعم و مزه آن به نظرم خیلی خوبه و جون میده برای درست کردن انواع شکم پر
مواد لازم برای 4 نفر
کدو4 عدد بنا به نفرات
گوشت چرخکرده 700 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
فلفل دلمه از هر رنگ نصف هر فلفل
جعفری خرد شده و مرزه تازه خرد شده به مقدار لازم
پودر نان خشک به مقدار لازم
ادویه کاری
نمک و فلفل
دیگر ادویه جاتبه مقدار لازم
تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه
پیازها را درون گوشت چرخکرده میکس می کنیم یا خیلی خرد می کنیم و به همین ترتیب فلفل دلمه ها را سبزیجات را خرد کرده به مواد اضافه کنید به اضافه نمک و فلفل و ادویه جات تخم مرغها را درون مواد بشکنید وپودر نان را اضافه کنید اگر پودر نان خشک ندارید بهتر است چند تکه نان خشک را درون شیر خیس کنید تا نرم شود و بعد به مواد اضافه کنید درون کدوها را خالی کنید نه خیلی ضخیم و نه خیلی نازک باقی کدوها را که خالی کردید خرد کنید و به داخل مواد اضافه کنید مواد را خوب ورز بدهید و طعم آنرا بچشید در صورت کمبود برخی از مواد به آن اضافه کنید کم و کسری را بگذارید 1 ساعت مواد خوب استراحت کنند اینطور مزه و طعم بیشتری میگیرد و بعد از یکساعت داخل شکم کدوهارا پر کنید و در یا کلاه کدو ها را بگذارید و فر را گرم کنید 220 درجه و یکساعت زمان پخت طول می کشد روی کدوها را میتوانید کمی روعن زیتون بریزید تا خشک نشوند این غذای خوشمزه را با برنج سرخ کرده که در برنامه قبل توضیح دادم میل بفرمائید
امسال کدوی این مدلی کاشتم طعم و مزه آن به نظرم خیلی خوبه و جون میده برای درست کردن انواع شکم پر
مواد لازم برای 4 نفر
کدو4 عدد بنا به نفرات
گوشت چرخکرده 700 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
فلفل دلمه از هر رنگ نصف هر فلفل
جعفری خرد شده و مرزه تازه خرد شده به مقدار لازم
پودر نان خشک به مقدار لازم
ادویه کاری
نمک و فلفل
دیگر ادویه جاتبه مقدار لازم
تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه
پیازها را درون گوشت چرخکرده میکس می کنیم یا خیلی خرد می کنیم و به همین ترتیب فلفل دلمه ها را سبزیجات را خرد کرده به مواد اضافه کنید به اضافه نمک و فلفل و ادویه جات تخم مرغها را درون مواد بشکنید وپودر نان را اضافه کنید اگر پودر نان خشک ندارید بهتر است چند تکه نان خشک را درون شیر خیس کنید تا نرم شود و بعد به مواد اضافه کنید درون کدوها را خالی کنید نه خیلی ضخیم و نه خیلی نازک باقی کدوها را که خالی کردید خرد کنید و به داخل مواد اضافه کنید مواد را خوب ورز بدهید و طعم آنرا بچشید در صورت کمبود برخی از مواد به آن اضافه کنید کم و کسری را بگذارید 1 ساعت مواد خوب استراحت کنند اینطور مزه و طعم بیشتری میگیرد و بعد از یکساعت داخل شکم کدوهارا پر کنید و در یا کلاه کدو ها را بگذارید و فر را گرم کنید 220 درجه و یکساعت زمان پخت طول می کشد روی کدوها را میتوانید کمی روعن زیتون بریزید تا خشک نشوند این غذای خوشمزه را با برنج سرخ کرده که در برنامه قبل توضیح دادم میل بفرمائید