Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

22 juillet 2008 2 22 /07 /juillet /2008 16:20
اینجا بیشتر به دیدن عکسها بسنده میکنم در فرهنگ ما ایرانیها این غذا های دریایی  شاید جای چندانی نداشته باشه من واقعا نمیدوانم مردم جنوب و مردم شمال کشورمان که نزدیک دریا هستند به جز ماهی چی میخورند خوشحال میشم اگر اطلاعاتی توی این زمینه بدست بیارم ولی اینجا ها در کشور بلژیک و فرانسه خیلی ها عاشق این غذا های دریایی هستند من فقط اسم این غذا ها رو  که به میوه های دریایی معروف هستند اینجا مینویسم ولی در کل همشون خوشمزه هستند من شخصا دوست دارم
این یک سینی میوه های دریائی است 
اینم یک جور دیگه اش هست
عنکبوت  دریایی و یا
araignée de mer
iledere
bigorneaux

میگوهای قرمز و اسمش توی ظرفش هست

انواع صدف یا کوکیcouquillage

   coqilles st jacques
میگو های بزرگ و یا اگر اسم دیگه داره من نمیدونم و یاLangoustine

les huitres


Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

asal 26/08/2008 14:07

salam khanomi.webloge ba hali dari.faghat ye soal dashtam mikhastam bebinam sadaf chejori pokhte mishe va kollan servesh be che sooratiye? mamnon misham age rahnemayim koni. chon to dubai hast vali man balad nistam dorost konam

پرگل 05/08/2008 11:49

سلام و ممنون از وبلاگ جالبتون
البته هموطنان جنوبی ما علاوه بر میگو و ماهی از لابستر یا همون میگوهای بزرگی که گفتین نمیدونین بهش در ایران چی میگن به عنوان منابع غذایی بسیار پر اهمیتی استفاده میکنن و البته بخش مهمی از میگو ها هم که فقط اختصاص به صادرات داره البته هموطنان بومی جنوب شاید به از نظر ظاهری نتونن غذاها رو مثل غذاهای فرنگی شیک و رنگا رنگ ارائه بدهند ولی از نظر مزه و طعم پلو میگو و املت لابستر را بسیار خوشمزه تهیه میکنن در مورد خرچنگ هم بتازگی شیلات ایران نوعی خرچنگ دودی شده را در یکی از نمایشگاهها تبلیغ کردند که بسیار خوشمزه بوده ولی خوب خود من زیاد علاقه به خوردن صدف ندارم شاید چون شباهتی به حلزون داره و احساس زیاد خوبی رو برای من ایجاد نمیکنه همونطور که بعضی از هموطنان ما به دلیل شباهت میگو به ملخ از خوردن اون منصرف میشن ولی بخاطر فسفر و ارزش غدایی بالایی که داره باید کم کم رواج پیدا کنه نکته دیگر گرانی این نوع جانوران دریایی نسبت به ماهی است که باعث میشود کمتر در سبد غذایی مردم قرار بگیرد . با افتخار وبلاگتون را لینک کردم به امید موفقیت بیشتر

سمیرا.........رنگی کمان 01/08/2008 18:21

سلام ماری جون چه سوغاتی هایی برامون آوردی
پیش خودمون بمونه ها بین اینا من فقط بلدم با ماهی و میگو یه چیزایی درست کنم.

دستت درد نکنه عزیزم
شاد و سلامت باشی

آشپزمدرن...شادی 29/07/2008 16:23

سلام ماری جان عزیزم. خوبی؟ چه وکانس خوبی بوده. عکساش خیلی خوشگلن. من اگه یه روز از عمرم مونده باشه بالاخره می آم این جاهای خوشگل فرانسه رو می بینم. حالا خودت خوبی؟ من بهترم. ببخش که زیاد سر نمی زنم. زیاد نباید تو یه حالت بشینم و در نتیجه اینترنت بازیم کم شده. من عاشق میوه های دریام. البته تو ایران به مفهومی که اونجا دهست از این چیزا پیدا نمی شه ولی به هر حال همه چیزای دریا عالی اند. مخصوصا میگو ! مواظب خودت باش. دلم برات تنگ شده بود. حیف اینجا شکلک نداره چند تا بوس برات بذارم. به جاش برات می نویسم: بوسسسسسسسسس

سرآشپزان 27/07/2008 07:58

سلام ماری عزیز
همیشه موفق باشید[گل][گل