Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

11 juillet 2008 5 11 /07 /juillet /2008 14:02

چند وقت پیش لوسین کوچولوی  5 ساله  مهمان من بود از لوسین  پرسیدم چی دوست داری برات درست کنم گفت مرغ با کاری منم سعی خودمو کردم و این شد نتیجه غذای اون شب





مواد لازم برای تهیه مرغ کاری برای 6 نفر
رون مرغ یا سینه مرغ  6 عدد
پیاز دوعدد متوسط
ریحان تازه  5 شاخه
گوجه فرنگی 3 عدد متوسط
لیمو ابدار 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار کافی
کاری 1 قاشق غذا خوری
پاپریکا به مقدار لازم
دیگر ادویه جات به مقدار کافی
روغن زیتون
خامه رقیق به مقدار 6 قاشق پر غذا خوری



طرز تهیه

پیازها را ریز خرد کنید با کمی روغن زیتون درون تابه بزرگی کمی تف دهید قبل از طلایی شدن پیازها مرغها را آغشته به نمک و فلفل کنید و  درون تابه قرار دهید زیر شعله گاز را کم کنید با مقدار کمی مثلا 1 استکان آب بگذارید مرغها آرام بپزند درب تابه را بگذارید در آخر ادویه جات به علاوه پودر کاری را روی مرغ بریزید و همینطور اب لیموی تازه را به آن اضافه کنید مرغها را آرام جابجا کنید تا همه طرف آن خوب پخته شود
لازم به تذکر است من خودم دو لیوان شراب سفید به مرغ اضافه کردم چون مزه بسیار خوبی به غذا میدهد در صورت نبودن شراب سفید میتوانیم بدون آن ادامه دهیم
گوجه ها را ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید اگر احساس کردید که آب مرغ سریع خشک شده کمی دیگر آب جوش اضافه کنید معمولا مرغها زود میپزنددر  خاتمه وقتی مرغها کاملا پخته شدند خامه را مثل شکل بالا روی مرغ بریزید و شعله را خاموش کنید و ریحانها را خرد کنید و روی مرغها قرار دهید
مرغ کاری را معمولا در کنار  کمی برنج میتوانید سرو کنید


لازم به تذکر است پودر کاری کمی تند می باشد من مجبور شدم رعایت لوسین کوچولو رو بکنم و کمتر پودر کاری بریزم البته این بستگی به ذائقه خودتون داره


 

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

Sam 18/10/2008 04:36

Ça a l'air vraiment délicieux. J'aimerais tellement pouvoir connaître les recettes. Dommage que je ne lises pas le farsi. J'aurais aimé que ce soit en français. Félicitations pour ton blog. Il est vraiment très bien. Bonne continuation!

محمد 13/07/2008 18:30

یه بار خالم بهم گفت که این سری که اومدی خونمون برات خورش کاری درست می‌کنم، بعدش شروع کرد برام مراحل درست کردنشو توضیح داد، یه جایی که رسید گفت "نه، اول این کارو می‌کنی بعد اون کار" گفتم پس معلومه هنوز خوب یاد نگرفتی!
خیلی بهش بر خورد منم با خنده سرشو هم آوردم :))

سرآشپزان 13/07/2008 17:12

سلام
خواهش می کنیم ماری عزیز
همیشه موفق باشید

سرآشپزان 13/07/2008 01:40

سلام به ماری عزیز
خواهش می کنم، البته شما نفر اول نیستید قطعا نفر آخر هم نخواهید بود
ما دو نفر مقیم انگلستان و در حال حاضر بنا به مسایل شغلی ساکن ترکیه هستیم
در کالج در کنار رشته اصلی بنا به علاقه، آشپزی و شیرینی پزی خواندیم.

سرآشپزان 12/07/2008 12:50

سلام ماری عزیز
خسته نباشید
و همیشه موفق باشید[گل][گل]