Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

5 juillet 2008 6 05 /07 /juillet /2008 15:42
مواد لازم برای یک کاسه معمولی

پیاز اندازه متوسط 1 عدد
گوجه خشک شده 6 عدد
ریحان حدود 20 شاخه ( برگ ریحان ) بدون ساقه
فندق  بدون پوست 30 گرم
پنیر پارماسون و یا هر پنیر دیگه به دلخواهتون  رنده شده 2قاشق غذا خوری
روغن زیتون
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه

گوجه ها را به همراه پیاز و ریحان و فندق پوست گرفته شده میکس کنید و بعد پنیر را به آن اضافه کنید نمک و فلفل اضافه کنید و درون کاسه ایی مطابق شکل بریزید و بعد روی آن روغن زیتون بریزید این سس رو میتوانید با نان و در کنار سالاد میل کنید و یا روی مرغ کبابی و یا گوشت کباب شده با کمی سالاد  میل کنید

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

ننه قدقد 07/07/2008 11:26

az in sose reihan che estefadeii mishe kard, che site jalebi hast in, age ejaze bedid linkash mikonam.

سرآشپزان 07/07/2008 00:42

سلام ماری عزیز

خوشحال حواهیم شد در منوی جدیدمان از نظرات شما مطلع شویم.

واقعا خسته نباشی سس خوشمره ای بود البته ما با پودر گردو تهیه اش کردیم که عالی شد


همیشه موفق باشید[گل][گل]

sherry 05/07/2008 20:57

از اینکه با چنین بلاگ مفید و زیبایی آشنا شدم خوشحالم. کل پست های این صفحه رو خوندم و چیزهای خوبی یاد گرفتم. مرسی

سرآشپزان 05/07/2008 17:18

سلام ماری عزیز
ممنون از حضورت
خوشحال حواهیم شد از نظرات و انتقادات شما مطلع شویم

ماری جان پروژه سیب به این دلیل نامگذاری شد که واقعا برای ما وقت گیر اما لذت بخش بود
به امید اینکه از منوهای ما استفاده کرده و از طعم خوش سیب های جلو مترل نهایت لذت رو ببرید
همیشه موفق باشید[گل][گل]