5 juillet 2008
6
05
/07
/juillet
/2008
15:42
مواد لازم برای یک کاسه معمولی
پیاز اندازه متوسط 1 عدد
گوجه خشک شده 6 عدد
ریحان حدود 20 شاخه ( برگ ریحان ) بدون ساقه
فندق بدون پوست 30 گرم
پنیر پارماسون و یا هر پنیر دیگه به دلخواهتون رنده شده 2قاشق غذا خوری
روغن زیتون
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
گوجه ها را به همراه پیاز و ریحان و فندق پوست گرفته شده میکس کنید و بعد پنیر را به آن اضافه کنید نمک و فلفل اضافه کنید و درون کاسه ایی مطابق شکل بریزید و بعد روی آن روغن زیتون بریزید این سس رو میتوانید با نان و در کنار سالاد میل کنید و یا روی مرغ کبابی و یا گوشت کباب شده با کمی سالاد میل کنید
پیاز اندازه متوسط 1 عدد
گوجه خشک شده 6 عدد
ریحان حدود 20 شاخه ( برگ ریحان ) بدون ساقه
فندق بدون پوست 30 گرم
پنیر پارماسون و یا هر پنیر دیگه به دلخواهتون رنده شده 2قاشق غذا خوری
روغن زیتون
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
گوجه ها را به همراه پیاز و ریحان و فندق پوست گرفته شده میکس کنید و بعد پنیر را به آن اضافه کنید نمک و فلفل اضافه کنید و درون کاسه ایی مطابق شکل بریزید و بعد روی آن روغن زیتون بریزید این سس رو میتوانید با نان و در کنار سالاد میل کنید و یا روی مرغ کبابی و یا گوشت کباب شده با کمی سالاد میل کنید