750 grammes
Tous nos blogs cuisine Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

5 juillet 2008 6 05 /07 /juillet /2008 15:42
مواد لازم برای یک کاسه معمولی

پیاز اندازه متوسط 1 عدد
گوجه خشک شده 6 عدد
ریحان حدود 20 شاخه ( برگ ریحان ) بدون ساقه
فندق  بدون پوست 30 گرم
پنیر پارماسون و یا هر پنیر دیگه به دلخواهتون  رنده شده 2قاشق غذا خوری
روغن زیتون
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه

گوجه ها را به همراه پیاز و ریحان و فندق پوست گرفته شده میکس کنید و بعد پنیر را به آن اضافه کنید نمک و فلفل اضافه کنید و درون کاسه ایی مطابق شکل بریزید و بعد روی آن روغن زیتون بریزید این سس رو میتوانید با نان و در کنار سالاد میل کنید و یا روی مرغ کبابی و یا گوشت کباب شده با کمی سالاد  میل کنید

Partager cet article
Repost0

commentaires

ن
az in sose reihan che estefadeii mishe kard, che site jalebi hast in, age ejaze bedid linkash mikonam.
Répondre
س
سلام ماری عزیز<br /> <br /> خوشحال حواهیم شد در منوی جدیدمان از نظرات شما مطلع شویم.<br /> <br /> واقعا خسته نباشی سس خوشمره ای بود البته ما با پودر گردو تهیه اش کردیم که عالی شد <br /> <br /> <br /> همیشه موفق باشید[گل][گل]
Répondre
S
از اینکه با چنین بلاگ مفید و زیبایی آشنا شدم خوشحالم. کل پست های این صفحه رو خوندم و چیزهای خوبی یاد گرفتم. مرسی
Répondre
س
سلام ماری عزیز<br /> ممنون از حضورت<br /> خوشحال حواهیم شد از نظرات و انتقادات شما مطلع شویم<br /> <br /> ماری جان پروژه سیب به این دلیل نامگذاری شد که واقعا برای ما وقت گیر اما لذت بخش بود<br /> به امید اینکه از منوهای ما استفاده کرده و از طعم خوش سیب های جلو مترل نهایت لذت رو ببرید<br /> همیشه موفق باشید[گل][گل]
Répondre