Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

30 juin 2008 1 30 /06 /juin /2008 18:38
مواد لازم گراتن گل کلم و کلم بروکلی برای 5 نفر


گل کلم 1 عدد متوسط
کلم بروکلی دو عدد  کوچک
نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس سفید

کره 100 گرم
شیر 1 لیتر
آرد 2 قاشق غذا خوری
پنیرپیتزا به مقدار لازم


طرز تهیه

بعد از خرد کردن کلمها آنها را در ظرفی ازآب جوش میگذاریم به مدت 10 دقیقه بپزند با اضافه کردن نمک به آنها و بعد  کلمها را آبکشی میکنیم و میگذاریم تا آب آنها کاملا برود

در ظرفی  دیگر کره را به همراه نمک و فلفل  آب میکنیم و البته روی حرارت  آرد را به آن اضافه میکنیم کمی بهم میزنیم و کم کم شیر را به آن اضافه میکنیم شعله نباید خیلی زیاد باشد و سس سفید را باید مرتبا با همزن فلزی هم بزنید تا ته نگیرد وقتی سس بر اثر حرارت کم کم سفت شود باید شیر را به آن اضافه کنیم تا اینکه سس سفید ما کمی خودش را بگیرد و تقریبا سفت شود البته نباید خیلی هم رقیق شود در ظرفی دیگر کلمها را قرار میدهید مطابق شکل و سس را به آن اضافه میکنید و  در مرحله آخر پنیر پیتزا را روی سس سفید میریزید 
فر را قبلا گرم کنید با دمای 180 درجه سانتی گراد ظرف حاوی کلمها و سس را درون فر قرار دهید تا 40 دقیقه به طوریکه روی گراتن طلایی شود
توجه کنید سس سفید باید تمام سطح کلمها را بگیرد نباید خیلی آبکی باشد و نباید خیلی سفت باشد چون کلم به تنهایی خودش آب میاندازد  میتوانید کمی ژانبون قطعه قطعه کنید و مخلوط کلمها کنید
در اینجا قبل از اضافه کردن سس سفید من کمی پنیر اضافه کردم
این غذای بسیار راحت و مقوی را میتوانید به همراه سیب زمینی آبپز و یا کمی اسپاگتی میل کنید


Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

ماری 30/06/2008 22:42

سلام عزیزم برای درست کردن خمیر پیتزا اصلا از پت فویته استفاده نکن معمولا شت فویته رو میتونی کیش سله و انواع تارتها درست کرد برای تهیه خمیر پیتزا میتونم توی پستهای بعدی بهت بگم اگر عجله داری چند تا سایت و یا دستورشو برات پیدا میکنم و ادرسش رو میفرستم برات میتونی به من ایمیل بدی من خودم خمیر پیتزا رو با ماشین نان درست کنی درست میکنم سر فرصت برات مینویسم مرسی عزیزم

Azadeh 30/06/2008 20:20

salam
ye solai dashtam svp; inja france nan amade pitza chi hast? az in pate feuilletée mishe estefade kard?
mamnon az dastoray ashpazi khobet
sar mizanam vase javab
a+