Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

14 juin 2008 6 14 /06 /juin /2008 14:51

کیش یا تارت سبزیجات یکی از غذاهای شایع این کشور و کشور فرانسه میباشد در واقع اگر از هر غذایی که درست می کنید کمی از آن در یخچال شما هنوز باقی مانده باشد شما می توانید با افزودن بعضی چیزا اون غذا های مانده ( البته نه خیلی مانده ) به یک غذایی خوشمزه تبدیل کنید

این کیش  بسیار ساده با خمیربیریزه درست کردم ابتدا در مورد خمیر بیریزه توضیح میدم و بعد در مورد محتوای سبزیجات
مواد لازم برای تهیه خمیز بیریزه
آرد    250 گرم
کره  125 گرم
نمک مقدار خیلی کم نوک قاشق چایخوری
شکر مقدار کم نوک قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ  1 عدد
کمی شیر و یا آب


در ابتدا باید اضافه کنم تهیه خمیر کیش روشهای مختلفی داره ولی اینی که من درست کردم دستورش این هست
آرد رو الک می کنید کره را کمی گرم کنید و با آرد مخلوط کنید با دست خیلی خوب مخلوط کنید نمک و شکر رو اضافه کنید و همچنین زرده تخم مرغ را خمیر را خیلی خوب ورز دهید اگر خیلی خشک بود کمی شیر به آن اضافه کنید تا زمانی که به دستتان نچسبد  و بعد یک گلوله گرد از خمیر در بیاورید
ظرف مورد نظرتان را با کره چرب کنید خمیر را بطور منظم پهن کنید کف ظرف و حتی تا لبه های ظرف یعنی خمیر را بیارید بالا تا لبه ظرف رو بگیره
 و فر را گرم کنید


مواد لازم برای تهیه سبزیجات
بروکلی
ژامبون یا کالباس
پنیر گودا
تخم مرغ 3 عدد
شیر به مقدار کافی
نمک و فلفل
خامه به مقدار لازم
پودر ادویه ( کاری و یا ادویه مورد علاقه )

بروکلی را به قطعات کوچک خرد کنید  یک ظرف را با دو لیوان آب و کمی نمک بگذارید جوش بیاد از زمان جوش آمدن آب بروکلی ها رو بریزید در ظرف تا 4 دقیقه بگذارید بروکلی جوش بخورد بعد آبکشی کنید و بگذارید تا آب آن  خشک شود
بعد بروکلی ها رو بریزید در ظرفی که خمیر کیش را در آن پهن کردید
قطعات ژامبون یا کالباس روی بروکلی ها بگذارید و کمی پنیر
در ظرفی دیگر تخم مرغها را بشکنید به اضافه شیر و خانمه و نمک و فلفل و ادویه جات لازم مقدار شیر و یا خانمه رو با توجه به مواد و ظرفتان بریزید خودتان حدس بزنید خامه بهتر است میزانش کمتر از شیر باشه مثلا 10 سی ل باشه
مواد رو خوب مخلوط  می کنید و روی بروکلی می ریزید فر را روی دمای 180 سانتی گراد تنظیم کنید و ظرف کیش را درون طبقه  میانی فر قرار دهید  به مدت 45 دقیقه در فر بپزد به طوری که روی آن طلایی شود و کیش درون فر کمی پف کنه

لازم به تذکر است که مواد شیر و خامه و تخم مرغ باید به اندازه ایی باشد که تمام سط سبزیجات را بپوشاند و تا لبه ظرف برسد اگر موادتون کم بود کمی شیر اضافه کنید
برای تهیه تره فرنگی
ابتدا قسمتهای سفید تره فرنگی را خرد کنید به صورت  دایره وار و  بعد از شستن و خشک شدن درون تابه محتوی کره به اضافه نمک و فلفل تف دهید
بعد از درست کرده خمیر کیش در بالا تره فرنگی ها را درون ظرف بریزد و مواد را طبق دستور بالا اضافه کنید و درون فر بگذارید
حسن این غذا این است که خیلی زود درست میشه و بیشتر اینجا کیش را سرد هم میخورند




Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires