Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

21 mai 2008 3 21 /05 /mai /2008 12:10
در واقع اسم اصلی این غذا نمیدونم چیه؟ ولی هر چه هست به یکبار خوردنش میارزه و از همه جالبتر اینکه برای کسانی که اهل گوشت نیستند خوبه فصل تابستان فصل پر برکتیه هر جا که میبینی چه توی ایران چه غیر از ایران چشمت میافته به سبزیجات تازه مثل بادمجون و کدو و و و از شما چه پنهون منم توی باغچه خودم کلی کدو و بادمجان و لوبیا سبز و غیره کاشتم بنا بر این برای امسال تابستان من میتونم یک عالمه غذاهای جورو واجور از کدو و بادمجان درست کنم
خوب حالا یک عکس ببینیم بعد توضیحاتش رو میدم
مواد لازم
بادمجان متوسط 2 عدد
کدو متوسط 2 عدد
گوجه متوسط و سفت 2 عدد
سیب زمینی متوسط 2 عدد
ژامبون یک بسته
پنیرپیتزای موجود
سبزیجات عطر دار
سیر 3 حبه
پیاز قرمز کوچک 1 عدد
نمک و فلفل و ادویه جات مختلف بنا بر علاقه خودتون
طرز تهیه
مطابق شکل بادمجانها رو از چند ساعت قبل از استفاده برش میدهیم با نمک میگذاریم تا بمونه توی آفتاب بهتره اگر آفتاب نبود هر جا که شد بعد از 2 سا 3 ساعت بادمجانها رو میشوریم و خشک میکنیم و در ماهی تابه با مقدار روغن سرخ میکینم اگر بادمجان با پوست باشه قشنگتره
کدوها و گوجه فرنگی رو هم بدین ترتیب تف میدیم سیب زمینی رو قبلا کمی آبپز میکنیم بعد که سرد شد پوست اونو میگیریم و ورقه ایی میبریم همینطور ژامبونها رو
بعد بنا بر سلیقه خودتون اونا رو بدین شکل میچینید کنار هم
حالا یک عکس دیگه
در یک ظرفی دیگه سیرها رو له کنید و پیاز قرمز رو دایره ایی ببرید با کمی روغن تف دهید اگر باقی گوجه ها اضافه موندند خرد کنید و در تابه بریزید با نمک و زردچوبه و کاری مزه دار کنید کمی رب گوجه فرنگی اضافه کنید و روی مواد داخل ظرف بریزید و بعد پنیرها رو لابلای مواد بگذارید
سبزیجات عطر دارتون رو هم اضافه کنید روی مواد
فر را گرم کنید با دمای 180 درجه بگذارید خوب گرم بشه کمی روغن زیتون روی  سبزیجات اضافه کنید وروی ظرف رو با فویل آلومینیوم بپوشانید تا در فر خشک نشه به مدت نیم ساعت با فویل بگذارید بپزه و بعد از آن زمان فویل رو باز کنید و ظرف رو بدون در بگذارید بپزه تا نیم ساعت دیگه میتونید از پنیرهای موجود دیگه هم روی مواد استفاده کنید
این غذا رو البته چون سیب زمینی داره میتونید همینطور میل کنید ولی از آنجایی که بقول بعضی ها ته دل رو شاید نگیره من در کنارش کمی کوس کوس که  دانه های معروف مراکشی هستند گذاشتم
در ضمن من در پستهای آینده از کوس کوس بیشتر خواهم نوشت و یک محصول دیگه بنام کینوا در ضمن باید اضافه کنم این غذا بسیار قابل هضم و سبک میباشد


Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

نسیم 24/09/2008 10:55

این رتاتوئیل خودمونه دیگه!!

ghazal 28/05/2008 04:33

دستت درد نکنه...دستورات محشره...من امروز دلمه کلم رو درست کردم...انصافا عالی شد...موفق باشی...راستی منم عاشق کوس کوس هستم..حسابی به هوس افتادم...

آشپزمدرن...شادی 21/05/2008 21:05

وای ماری جان چقدر هیجان انگیزه این غذا. من عاشق غذاهای اینجوریم البته میونه ام با ژامبون زیاد خوب نیست ولی خوب به هر حال اونجوری هم نیست که نخورمش. راستی از اون زرشک پلو که دوست داشتی اگه گذارت افتاد ایران بیا خونم برات می پزم. یا آدرس بده برات بفرستم خواهر..... شوخی بود.... آخه اینجا از اون شکلک های خنده دار نداره برات بذارم که!!!! خلاصه که این غذا رو به نظر من می تونی گراتن سبزیجات هم نام بذاری . و دیگه اینکه هفته ی دیگه درست می کنم. راستی خوش به حالت که از سبزیجات خودت استفاده می کنی ما هم باغچه داریم ولی پر گله و جا برای سبزیجات نیست.