Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

20 février 2008 3 20 /02 /février /2008 16:07
 
undefined
دلمه برگ کلم
مواد لازم
برای 4 نفر

دو کلم متوسط
گوشت چرخکرده 600 گرم
برنج  یک پیمانه
لپه یک پیمانه
سبزیجات معطر شوید مرزه نعنا ترخون 
پیاز2 عدد متوسط
گوجه فرنگی 5 عدد
رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
فلفل دلمه از هر رنگ نصف آن

طرز تهیه

ابتدا ظرف بزگی رو آب کرده و روی حرارت گاز قرار دهید و کلمها رو یکی یکی در آن قرار دهید تا زمانی که برگ آن نرم و قابل جدا کردن از کلم باشنددقت کنید خیلی نجوشند همینکه برگ کلمها نرم باشند و بتوان مواد را داخل آن گذاشت کافی می باشد برگها را آره جدا کنید در کنار بگذارید


DSC03403-copie-1.JPG

از طرف دیگر یکی از پیاز ها را خرد کنید وسرخ  کنید بعد گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید لپه و برنج را در ظرفی جداگانه هر کدام را بجوشانید که نرم شوند  سپس ابکشی کنید وقتی محتوی گوشت چرخکرده  را خوب تف دادید لیه و برنج که قبلا ابکشی کردید به آن اضافه کنید حرارت را کم کنید و نمک و فلفل و ادویه جات مورد نظر را اضافه کنید سبزیجات معطر را تمیز کنید بشورید و آنها را خرد کنید جدا گانه تف دهید و به مواد داخل تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید بررسی کنید مزه مواد را اگر حس کردید چیزی کم دارد مثلا ادویه و یا فلفل و یا نمک  به آن اضافه کنید در ضمن فلفل دلمه ها را خیلی ریز خرد کنید و اگر دوست نداشتید میتوانید اصلا در موادتون نریزید  برگها را باز کنید و محتوی دلمه را به اندازه یک قاشق در برگها بپچید قبل از قرار دادن در قابلمه و یا ظرف مورد نظرتان چند برگ همراه کمی روغن به ته ظرف مورد نظر بگذارید و دلمه ها را با دقت بپیچید و در  ظرفتان بگذارید  از طرف دیگر قبل از قرار دادن روی حرارت کمی سس درست کنید به اینترتیب که
پیاز داغ به همراه گوجه خرد کرده نمک و فلفل و ادویه و کمی رب گوجه بگذارید کمی بپزد و روی محتوی دلمه بریزید با کمی روغن زیتون و حرارت گاز را روشن کنید ظرف محتوی دلمه را روی آن قرار دهید تا 40 دقیقه با حرارت ملایم بگذارید دلمه ها بپزند
یاد آوری میتوانید به مواد سس کمی زعفران برای خوشرنگ شدن اضافه کنید

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

Julien 12/01/2009 16:19

Bonjour Mari,Je visite ton blog, ça a l'air délicieux, mais c'est dommage que certaines recettes ne soient pas écrites en français. Si tu as le temps ce serait super de les avoir en français aussi!Merci beaucoup

gourmand 23/02/2008 13:42

saluuuuuuuuut cherie,
ca va? merci pour visiter mon weblog.dolmeye barge kalam fogholadas

کدبانو 22/02/2008 21:29

سلام ماری عزیز با اجازه لینکتون کردم.

دارچین 22/02/2008 13:55

سلام عزیزممن پیام قشنگت رو گرفتم. ممنونم که به وبلاگ من اومدی قدمت روی چشم من شما رو لینک میکنم.با کمال میل.شاد باشی عزیزم. و موفق.
یک شاخه گل برای تو . .

محمود 21/02/2008 15:36

باتشکر ازشما دوست عزیز که به وبلاگ من سرزدی من شمارالینگ میکنم اگر ممکن بفرمائید کجا ساکن هستید
در مورد سئوال شماهم حتما بعدا توضیح خواهم داد