Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

6 décembre 2007 4 06 /12 /décembre /2007 14:39
DSC03178.JPG
مواد لازم برای 6 نفر

3 عدد گریپ فروت
میگو
خیار 3 عدد متوسط
کرفس دو ساقه
سبزیجات معطر گشنیز و نعنا و تره
ماست  کم چربی نیم کیلو
خامه کم چربی نیم کیلو
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه

گریپ فروتها را مطابق شکل به دو نیم کرده و درون آنها را خالی کنید محتوی  گریپ فروتها را به مواد اضافه کنید خیارها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و همچنین ساقه های نازک و زرد کرفس را به اندازه خیارها ریز کرده نیم کیلو ماست را خوب بهم بزنید و خیار کرفس و مواد کریپ فروت را به آن بیفزائید تو جه داشته باشید ماست ترش نباشد خامه رقیق و کم چربی را هم به ماست اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید نمک و فلفل آنرا بریزد و گشنیز و نعنا  و تره را ریز خرد کنید به مواد اضافه کنید میگو ها باید قبلا تمیز کرده و پخته باشند اندازه دقیق میگو را ننوشتم می توانید درون هر نصفه گریپ فروت 3 یا 4 عدد میگو اضافه کنید
توجه کنید مزه های این دسر را خودتان بچشید و میزان کنید وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند درون گریپ فروتهایی که قبلا خالی کردید بریزید
مطمئنا این دسر خوبی میتواند باشد و یا میتوانید  قبل از غذا هم آنرا میل کنید
نکته دیگر اینکه در این دسر به جای ماست از خامه های مختلف میتوانیم استفاده کنیم ولی من با یک مدل خامه کم چربی و ماست آنرا درست کردیم



Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

fatima 05/02/2008 09:58

bonjour , j'aime beaucoup vos recettes , ton blog est super je te souhaite bonne et long continuation. gros bisouuu

نگار 02/01/2008 10:06

سلام مرسی برا آموزشتون بالاخره ما یه وبلاگی پیدا کردیم که درست و حسابی توضیح بده بازم ممنون می شه طرز تهیه سمبوسه رم بگین البته اگه زحمتی نیس بازم ممنون مخصوصا برا نکته هاتون

باباروزگار 18/12/2007 09:17

سلام
از پذيرايي بصري و اشتها بر انگيزتان ممنون.ظاهرا خارج از كشور تشريف داريد. اينكه همت كرديد و دستورات غذايي مفيد براي سلامتي و همچنين نزديك به فرهنگ خوراكي اين مردم تهيه مي كنيد جاي قدر داني و سپاسگزاري دارد.با افتخار در صورتيكه اجازه مي فرماييد سايت تان را لينك نموده و به ساير دوستانم معرفي خواهم نمود. خدا را چه ديدي شايد به صرافت آشپزي افتادم و از نتيجه اش با خبرت كردم. هميشه سلامت و شاد باشي. ضمنا من هر يك شنبه آپ مي كنم. حضورتان مايه شادمانيست. تا بعد.

jekond 11/12/2007 13:54

در ضمن اون گل لاوندل رو هم روی گریپ فروتها دوست داشتم ، میدونی اسم وندلا رو از این گل یک جورایی اقتباس کردیم، عطرشون هم که عالیه...بوس دوباره
به خواهر جون سلام برسون و خوش باشید

jekond 11/12/2007 13:50

وای که چه خوشکلن! باید خوشمره هم باشه ...دستت دزد نکنه باید حتما امتحانش کنم
بوس بوس