Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

6 octobre 2007 6 06 /10 /octobre /2007 11:10

DSC03273.JPG
مواد لازم برای 6 نفر

گوشت چرخکرده یک کیلو
فلفل دلمه نصف از هر رنگ سبز و زرد و قرمز
پیاز2 عدد متوسط
تخم مرغ 3 عدد
نان خشک5 برش به اندازه کف دست بیشتر باشد بهتر است
سبزیجات معطر شامل جعفری مرزه تره و گشنیز300 گرم
شیربه اندازه لازم باید نان خشکها در آن حل شوند
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه جات به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا پیازها را تمیز کنید و خرد کنید ترجیحا با میکسر بهتر می باشد همینطور فلفل دلمه ها را به گوشت چرخکرده اضافه کنید نان خشکها را در شیر بخوابانید تا کاملا نرم شود و بعد به مواد اضافه کنید همینطور سبزیجات معطر خرد کنید به علاوه تخم کرغها و نمک و فلفل و ادویه جات همه را با هم مخلوط میکنیم بهتر است با دست اینکا ر را انجام دهیم و بعد از ورز دادن مزه آن را می چشیم در صورت کم بودن ادویه و یا نمک و فلفل افزودنیها را اضافه میکنیم بعد یا میتوانیم مانند شکل پائین درون کدو بطوری که میبینید مواد رو اضافه کنید تذکر


DSC03043.JPG
اگر میخواهید درون کدو مواد را بریزید کدوها را قبلا خالی کنید میتوانید  کدوهای خرد شده  را میکس کنید به مواد اصلی اضافه کنید و در صورت دوم تمام مواد را در یک ظرف پیرکس میگذارید مرتب میکنید و درون فر قرار می دهید تا 1 ساعت با دمای 180 درجه و بعد از اینکه پن وو آماده شد از فر خارج می کنید و به برشهای مساوی میبرید به همراه دیگر سبزیجات البته بنا به سلیقه خودتون داره یا برنج یا پت میل بفرمائید حسن پن وو به این میباشد که سرخکردنی نیست و درون فر  میگذارید در ضمن این غذای صد در صد بلژیکی میباشد



تذکر

در مورد میزان مواد مصرفی کم و یا زیاد بودن مواد رو خودتان حدس بزنید من بطور حدسی میزانها رو نوشتم واقعا همه رو دونه به دونه وزن نکردم ببینم مثلا چقدر سبزی معطر اضافه کردم خوب مسلما باید سبزیجات معطر زیاد باشه ولی رنگ پن وو نباید به سبزی بزنه  در شکل بالا اولین شکل من 2 کیلو گوشت رو پن وو درست کردم برای 12 نفربنا بر این کم و زیاد شدن ها رو خودتون درستش کنید

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

سعید حاتمی 09/10/2007 01:27

سلام،
از اينکه «ليست وبلاگ‌های به‌روز شده» را برای معرفی وبلاگ خوبتان به ديگر دوستان انتخاب کرديد متشکريم. لينک شما به ليست ما اضافه شد و اميدواريم پس از اين دوستان جديدی از اين طريق با وبلاگ شما آشنا شوند.
اين ليست که چهار سال از عمرش می‌گذرد شامل حدود دوهزار لينک است که بر اساس زمان بروزرسانی (آپديت) وبلاگ‌ها مرتب می‌شود؛ يعنی بعد از هربار نوشتن يادداشت جديد، لينک شما به صدر ليست خواهد آمد و تا بيست و چهار ساعت بصورت پررنگ خواهد ماند.
برای اعلام به روز شدن وبلاگ، بايد آدرس وبلاگ شما به اصطلاح پينگ شود. برخی سيستم‌ها مانند بلاگ اسپات به صورت خودکار اين کار را انجام می‌دهند ولی برخی ديگر بايد دستی پينگ شوند. برای پينگ کردن کافيست بعد از آپديت (به روز رسانی) و نوشتن یادداشت جدید، آدرس وبلاگ خود را در کادر مخصوص پينگ در بالای صفحه اصلی ليست وارد کرده و بر روی دکمه «ارسال پينگ» کليک کنيد تا در عرض چند دقيقه، لينک شما به بالای ليست بيايد و دوستان از يادداشت جديد در وبلاگتان مطلع شوند.
با تشکر

میچانا 08/10/2007 16:54

عالی بود