Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

29 septembre 2007 6 29 /09 /septembre /2007 10:51
DSC03220.JPG

من شخصا عاشق سوپهای خیلی تند هستم دوست دارم خصوصا وقتی هوا سرد است سوپهایی که درست میکنم تند تند باشند حالا سلیقه ها فرق میکنه این سوپ درست کردنش خیلی راحت و ساده است و وقتی از بیرون بعد از یک روز پر کار و خسته به خانه بر میگردید یک نگاهی به یخچال بندازید هر چی سزیجات میبینید جمع کنید و خرد کنید و این مدلی میشه که من درست کردم البته یکی گفت مثل سوپ نمیدونم چی چی ایتالیائی هست یکی گفت مثل سوپ ویتنامی شده حالا من نمیدونم مثل چی شده بود ولی هر چی بود خوشمزه بود

مواد لازم

مواد لازمش همینطور که گفتم یک هویج بزگ
اندازه کف دست سینه یا فیله مرغ
فلفل دلمه نصف
کوجه فرنگی دو عدد
گشنیزبه اندازه لازم
بویون سبزیجات 1 عدد
رشته فرنگی به مقدار لازم
بلغور گندمدو قاشق غذا خوری
لوبیا سبز( اینجا من سه تا دونه خرد کردم و ریختم توی سوپ)
پیازیک عدد متوسط
نمک و فلفل و ادویه جات به میزان لازم


طرز تهیه

تمام این مواد رو بعد از پاک کردن خرد میکنید ریز کنید به غیر از گوجه فرنگی و در قابلمه حاوی یک ونیم لیتر آب بگذارید با هم بعد از اینکه آب خوب جوش آمد اضافه کنید تکه مرغ رو خیلی ریز خرد کنید و با این مواد با هم بگذارید تا بپزد زمان پختن ادامه پیدا کنه وقتی که بلغور گندم پخته شد بعد دو گوجه فرنگی رو به 4 قسمت تقیسم کنید به علاوه نمک و فلفل و ادویه جات اضافه کنید و دقیقه های آخر گشنیز خرد شده و رشته فرنگی را به سوپ اضافه کنیداینطوری طعم کشنیز روی سوپ ماندگار می شه البته بنا بر سلیقه خودتون میتونید کمی جعفری خرد شده هم اضافه کنید و فلفل به هر مقدار که دوست داشتید اگر شما هم از سوپهای تند خوشتون میاد یک فلفل قرمز کوچک رو ریز ریز کنید و اضافه کنید اومممممممم تند میشه حواستون باشه هاااااا


Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

yasseri 06/01/2009 14:59

با سلام دوست عزیز  وبلاگ جالبی داری من هم در آغاز یک راهم می توانی وبلاگم را ببینی  و در تکمیل موارد موجود یار و یاورمان باشی ضمنا یک وبلاگ هم تازه راه انداختم که در مورد غذا های سنتی کسشور های  دیگر است چنان چه برای شما مقدور باشد در تکمیل آن یار و یاورم باشید ممنون ashpazisonati2.blogfa.com

gourmand 02/10/2007 13:55

salut ...مرسی عزیزم باعث افتخار هستش که منو جزو دوستانت گذاشتی...موفق باشی...

mari 02/10/2007 17:36

merci à vous

majid 01/10/2007 22:39

سلام
اگه وقت کردی یه دستور خوب برای هات داگ بذار و یک انسان رو از یکنواختی در بیار.
البته نمیخوام از دستور های معمول باشه.

من بطور تجربی این غذای مقدس رو اینجوری میخورم:
وسط هات داگو با مته 9 یا 8 سوراخ می کنم
توشو پر از خردل و روغن میکنم.
سر و تهشو با خرده هایی که از مته کاری حاصل شده و نون لواش می بندم.
خردلو میمالم روش.
20-30 تا چوب کبریت (حتما از طرف گوگردش) فرو میگنم تو هات داگ.(تا نصف کبریت)
میزارم روی سنگ مشعلو با شعله ی پهن از فاصله ی 30 سانتی میگیرم روش تا روغن توش از کنار کبریت ها نشت کنه و بعد 25-30 ثانیه از این نشت مشعلو خاموش
میکنم. کبریت های ذغال شده رو در میارم.
یه نون (ترجیا لواش یا سنگک) پهن میکنم و روش دو ورق پنیر میزارم.
هات داگو میزارم روی پنیرها و بعد نون رو یک بار دور هات داگ می پیچم.
یه کم (فقط یه کم) خیار شور و گوچه میریزم. مقدار زیادی خردل و مابقی نون رو دورش می پیچم.
می خورم. (ترجیحا با کوکا)

اینکه ضرر داره هم اصلا برام مهم نیست.
پس اگه قراره کبریتو حذف کنید. بهتره اصلا طرفش هم نرید.
مچکر.

mari 02/10/2007 10:03

سلام شما خیلی با تشریفات هات داگ میخوری من  کلی اول صبحی خندیدم نوش جانت یک سر برو تو وبلاگ دوستمون ببین راجع به هات داگ نوشته یک وبلاگ خوشمزهفکر می کنم لینکش تو لیست دوستان من باشه