27 septembre 2007
4
27
/09
/septembre
/2007
16:01
مواد لازم برای 4 نفر
هویج 4 عدد متوسط
گل کلم 250 گرم
فلفل دلمه از هر رنگ نصف برای هر رنگ
پیاز یک عدد متوسط
قارچ 150 گرم
اسپاگتی یا اسپاگتی برنجی (چینی) 200 گرم
میگو به دلخواه
سس سویا به اندازه لازم
ادویه جات کاری و فلفل قرمز و زردچوبه و باقی به دلخواه
نمک و فلفل به اندازه لازم
روغن زیتون
طرز تهیه
هویج را پاک کرده و مثل تصویر خرد و در تابه با حرارت کم بعلاوه نمک و فلفل سرخ میکنیم همینطور فلفل دلمه و گل کلم و پیاز و قارچها به ترتیب خرد و جدا گانه تف داده میشود بعد همه آنها را با هم مخلوط می کنیم از طرفی اسپاگتی را جداگانه در آب می جوشانیم و آبکش میکنیم و به مواد اضافه میکنیم نمک و فلفل و ادویه و سس سویا اضافه شود با اسپاگتی مخلوط گردد و در آخر میگوها را اضافه میکنیم
تذکر سبزیجات را زیاد سرخ نکنید و نباید خیلی پخته و نرم شود و بعد نوش جان کنید