750 grammes
Tous nos blogs cuisine Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

27 septembre 2007 4 27 /09 /septembre /2007 16:01
DSC03016.JPG
مواد لازم برای 4 نفر
هویج 4 عدد متوسط
گل کلم 250 گرم
فلفل دلمه از هر رنگ نصف برای هر رنگ
پیاز یک عدد متوسط
قارچ 150 گرم
اسپاگتی یا اسپاگتی برنجی (چینی) 200 گرم
میگو به دلخواه
سس سویا به اندازه لازم
ادویه جات کاری و فلفل قرمز و زردچوبه و باقی به دلخواه
نمک و فلفل به اندازه لازم
روغن زیتون
طرز تهیه
هویج را پاک کرده و مثل تصویر خرد و در تابه با حرارت کم بعلاوه نمک و فلفل سرخ میکنیم همینطور فلفل دلمه و گل کلم و پیاز و قارچها به ترتیب خرد و جدا گانه تف داده میشود بعد همه آنها را با هم مخلوط می کنیم از طرفی اسپاگتی را جداگانه در آب می جوشانیم و آبکش میکنیم و به مواد اضافه میکنیم نمک و فلفل و ادویه و سس سویا اضافه شود با اسپاگتی مخلوط گردد و در آخر میگوها را اضافه میکنیم
تذکر سبزیجات را زیاد سرخ نکنید و نباید خیلی پخته و نرم شود و بعد نوش جان کنید


Partager cet article
Repost0

commentaires

M
بین غذاها اینبه نظرم خوشمزه تر بیاد! امشب هم مامانم شام یه همچین چیزی درست کرده بود، منتها به جای میگو قارچ ریخته بود، آخه اینجا میگو گیر نمیاد!
Répondre