Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

26 septembre 2007 3 26 /09 /septembre /2007 13:50

155663672-a439aa7624.jpg

براساس تحقيقات جديد، مشخص شده که کاکائو
حاوي فلاونوئيدها است. اين ترکيبات که منشائ گياهي دارند حاوي آنتي اکسيدان ها هستند. آنتي اکسيدان ها تاثير عمده اي در کاهش فشار خون و تسهيل گردش خون دارند؛ بنابراين همان طور که ديدن جعبه شکلات ، شادي را به قلب شما مي آورد، مصرف آن هم در صورتي که به طور صحيح و مناسب باشد در افراد سالم مي تواند به سلامت قلب و عروق کمک کند

کاکائو همچنين حاوي مقادير فراوان فلاونوئيدهاست که مي تواند به افزايش و تسهيل گردش خون در مغز و ديگر اندامها کمک کند. فلاونوئيدهابه باز شدن رگهاي خوني کمک مي کنند و مانع تجمع پلاکت ها در ديواره عروق مي شوند. تاثير اين مواد بر بدن ، شبيه آن چيزي است که در آسپرين بچه ها ديده مي شود، اما مدت اثر آنها طولاني تر است
يکي از اثرات ثابت شده شکلات احساس نشاط و رفع خستگي است که متعاقب مصرف اين ماده غذايي ديده مي شود. شکلات حاوي بيش از 300 ماده شيميايي شناخته شده است. کافئين از جمله اين ترکيبات است

chocolate3-2.jpg

تئوبروماين هم ترکيب ديگري است که به مقدار جزيي در شکلات موجود است و ترکيب اين دو ماده شيميايي (و احتمالا ديگر مواد موجود در شکلات) به ايجاد احساس نشاط در مصرف کنندگان شکلات منجر مي شود.

p8220.jpg

شکلات سیاه

خواص ضداکسيدی شکلات سياه به مراتب مرغوب تر از شکلات شيری است. خواص ضداکسيدی می تواند از قلب و عروق در مقابل مضرات اکسيده شدن يا اکسايش محافظت کند
محققان حتی شرايطی را درنظر گرفتند که شکلات سياه همراه با شير مصرف شده است. شکلات سياه سطح ضد اکسيدی خون را به ميزان تقريبا 20 درصد بالا می برد. احتمالا پروتئين شير ضد اکسيدهای شکلات را به دام می اندازد. درنتيجه اين مواد مثل زمانی که شکلات سياه تنها مصرف شود جذب بدن نمی شوند به اين ترتيب هرگونه تاثير محافظتی آن از دست می رود



 

Partager cet article

Repost 0
Published by mari
commenter cet article

commentaires

Jekond 27/09/2007 10:06

ماری عزیزم
چه اطلاعات مفیدی راجع به شکلات و آناروکسیا نوشتی.پدر من فشار خون بالاداره اما از مصرف دارو بیزاره هر چند تا اونجاییکه مجبوره استفاده میکنه..میتونم بهش تاکید کنم که شکلات سیاه استفاده کنه : ).
راستی اون ماهی خوشمزه هه کار خودته؟

mari 27/09/2007 10:27

سلام عزیزم راجع به فشار خون بالا حتما مطلب مینویسم  اون ماهی خوشمزه متاسفانه کار من نیست با گذاشتن عکسش میخوام شما رو گول بزنم بیائید  شاید منم بتونم مشابه اونو بپزم هه هه هه

nima 26/09/2007 19:28

واییییییییی

تست 26/09/2007 14:17

تست