Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

15 août 2007 3 15 /08 /août /2007 09:37
DSC03077-copie-1.JPG





Aneth




Fève des marais






DSC03073.JPG
Recette Traditionnelle de nord l'Iran
Barali Rator


Ingrédients:

Fève des marais 100 g
Aneth 2 cuillers à soupe
Ail 3 ou 4 éclats
Oeufs 3
Huile olives 3 cuillers à soupe
eau tiéde 2 verres
Curcuma 1 cuiller à café
poivre et sel selon goût

Préparation:

Faire tremper les fèves des marais pendant 1 nuit dans de l'eau froide - Ensuite enlever la peau des fèvres et rincer
Mettre l'huile d'olives dans un poêlon y écraser l'ail, faire chauffer les fèves des marais, mélanger délicatement, ajouter l'aneth en ajoutant sel, poivre et curcuma.
Faire cuire 3 à 5 minutes, ensuite ajouter l'eau et laisser mijoter jusqu'a que les fèves des marais soient tendres (pas en purée !).
Avant de servir et hors du feu, casser 3 oeufs, les laisser cuire doucement comme s'il s'agissait d'oeuts sur le plat.
On peut accompagner avec du riz blanc cuit traditionnellement.

 



مواد لازم برای 4 نفر


باقالی خشک 100 گرم
شوید تازه یا خشک 2 قاشق غذا خوری
سیر 3 الی 4 حبه
تخم مرغ 3 عدد
روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
آب ولرم دو لیوان
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به اندازه کافی

طرز تهیه

ابتدا باقالی خشکها را یک شب تا صبح در آب سرد خیس میکنیم بعد پوست آنرا میگیرم و آنرا می شوریم
درون تابه یا ظرف مور نظرمان کمی روغن اضافه میکنیم و باقالی ها به همراه سیر خرد شده را تف می دهیم به این کار ادامه میدهیم تاچند دقیقه و بعد شوید را به مواد اضافه می کنیم و به تف دادن ادامه می دهیم تا 3 دقیقه و بعد دو لیوان آب گرم را اضافه میکنیم تا باقالیها آرام پخته شوند لازم به تذکر است نباید باقالیها له شوند و بعد تخم مرغها را درون ظرف و روی موادمی شکنیم بدون اینکه آنرا بهم بزنیم در ظرف را میگذاریم در ضمن باقالی قاتوق نباید خیلی خشک و یا خیلی ابدار شود می توانیم این خورشت را همراه برنج میل کنیم
DSC03078.JPG



Partager cet article

Repost 0

commentaires

firou 30/08/2007 12:25

سلام ماری جون
من به شدت هوس باقالی قاتق کردم
یه سوال
ایامی شه که با باقالی شوید پلو درستش کرد؟

mari 18/09/2007 16:39

عجب از تو بله که میشه کار نشد نداره هه هه هه

ashpaz modern 18/08/2007 13:10

سلام ماری جان. اتفاقا من هم دیروز ناهار باقلاقاتق داشتم. خیلی خوب کردی که آموزشش رو گذاشتیچون غذایی یه که هم اصیله هم خوشمزه
راستی جواب ندادی که مایلی تبادل لینک کنیم یا نه. موفق باشی ..

mari 18/09/2007 16:25

سلام عزیزم حتما این کار رو انجام میدم  مرسی دوست و همکار عزیز