Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

9 juillet 2007 1 09 /07 /juillet /2007 16:49
مواد غذایی چربی دار ار حیث محتوی چربی به ترتیب عبارتند از گوشت ،بستنی،پنیر ،کره، مارگارینیا کره نباتی و انواع روغن
غذاهای پر چربی یکی از عوامل سرطان پستان و امراض قلبی در زنان میباشد. این نوع غذاها همچنین باعث افزایش فشار خون ، مرض قند، و سرطان کولون که همان روده بزرگ است می گردد و علاوه بر این چربیها تولید کالری زیاد کرده و باعث چاقی و اضافه وزن می شوند
مواد غذایی پر چربی مانع رسیدن اکسیژن به سلولهای بدن می گردند و در واقع سلولها را خفه می کنند همچنین سوخت و ساز کربوئیدراتها را که منبع اصلی انرژی بدن است مختل می سازند .همانطور که می دانیم چربیهای اشباح شده با ایجاد کلسترل خون رابطه مستقیم دارند.اما بدن بطور کلی میتواند کلسترل لازم برای این منظور را خود بسازد و کلسترل اضافی حاصل از پرتئین حیوانی موجود در غذا به جز ضرر خاصیت دیگری ندارد
چربیهای اشباح نشده که از روغن نباتی ، دانه ها، بادامها، و غلات بدست می آیند به چربیهای اشباح شده مزیت دارند زیرا محتوی اسید لینوئیک مورد نیاز می باشند که بدن به کمک آن میتواند ویتامینهای محلول در چربی را جذب کند
چند توصیه
گوشت بدون چربی انتخاب کنید در گوشت قرمز اینکار آسان نیست و بهتر است اصولا گوشت قرمز را از برنامه غذایی خود حذف کنید در مورد گوشت مرغ باید توجه داشت که گوشت سفید بدون پوست کمترین میزان چربی را دارد و گوشت ماهی کمترین مقدار پروتئین را نسبت به سایر گوشتها دارا می باشد همانطور که در مورد گوشت مرغ پوست آن را جدا میکنید پوست ماهی را نیز جدا کنید

از فراورده های لبنی کم چربی یا بدون چربی مثل شیر، ماست و پنیرهای کم چربی بخصوص پنیر تازه که میزان نمک آن نیز کم است استفاده کنید

از روغنهای نباتی ، زیتون و دانه ایی به میزان محدود استفاده کنید و این روغنها را در روز کافی است به صورت سس سالاد مصرف کنید
روغنهای ذرت ، سویا، و آفتاب گردان و زیتون منابع خوبی از اسید لینو ئیک هستند البته روغن بادام زمینی و زیتون را باید کمتر استفاده کنید چون غلیظ تر از سایر روغنها هستند وبه بهبود طعم غذا کمک میکند

مصرف تخم مرغ را محدود کنید چون تخم مرغ حاوی مقدار زیادی کلسترل می باشد در نتیجه مقدار آن را به 3 عدد در هفته برسانید اگر بیش از یک تخم مرغ مصرف میکنید نیمی از زرده ها را کنار بگذارید

از غذاهای کنسرو شده کمتر استفاده کنید زیرا این غذاها پیری زودرس را تسریع میکند

Partager cet article

Repost 0
Published by mari - dans متفرقه
commenter cet article

commentaires