Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

1 juillet 2007 7 01 /07 /juillet /2007 18:08



توی هوای گرم و آفتابی تابستان من فکر میکنم یکی از بهترین غذاهایی است که دوست دارم ریجانها رو خودم کاشتم ترب هم همینطور لذت بخشه خوردن سبزیجاتی که خودت میکاری

Partager cet article

Repost 0

commentaires

Jekond 01/07/2007 19:04

سلام
چه خوشمزه! معلومه که برای روزهای داغ عالیه ! تخم این ریحونها رو از محل زندگی ات میخری یا از ایران آوردی؟ واقعا انواع سبزیها خیلی خیلی متنوعه مخصوصا ریحون و نعناع. اینه که من وقتی تخم ریحونهایی رو که از ایران برام فرستاده بودن کاشتم ، عطر و بوی متفاوتی نسبت به اونهایی که تا بحال توی سوئد دیده بودم داشت... عطرش مطبوع و ملایمه ، مناسبه که کنار غذا و مدل سبزی خوردن خودمون خورده بشه. چون انواع دیگه ای که اینجا هستن خیلی تند تر و یا با عطری متفاوت بودن و بیشتر مناسب برای مخلوط کردن با غذان. صفحه قشنگ و مفیدی داری..مرتب بهت سر میزنم. راستی تو چه مدته که فرانسه زندگی میکنی. نی نی نداری نه؟ من یک دختر کوچولوی چهارده ماهه دارم....اگر دوست داشتی برای دیدن دخترم و وبلاگش بیا به وبلاگش سر بزن ، خوشحال میشم..