Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

معرفی

  • : وبلوگ ماری - Marie
  • : دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
  • Contact

Archives

18 juin 2007 1 18 /06 /juin /2007 13:48
معولا غذاهایی مثل شکم پر ها رو بنا به سلیقه میتوانیم موادی که دوست داریم رو تو شکم سبزیجات اضافه کنیم البته اینی که من درست کردم خودش یک مدلیه که به خوردنش می ارزیدDSC02891.JPGمواد لازم
فلفل دلمه 3 عدد رنگیهای قرمز و سبز و زرد
نخود فرنگی 250 گرم
6 عدد گوجه فرنگی درشت و سفت
برنج پخته 250 گرم یا به اندازه یک استکان
قارچ 250 گرم
نخود فرنگی 200 گرم
گوشت چرخکرده بنا بر نیاز 400 گرم یا کمتر و بیشتر
جعفری خرد شده 100 گرم
پنیر پیتزا به مقدار کافی
پیاز یک بوته بزرگ
نمک و فلفل و روغن زیتون و ادویه جات بنا بر سلیقه به اندازه کافی
لیموی نه خیلی شیرین و نه خیلی ترش 1 عدد



طرز تهیه
همانطوری که توی شکل میبینید همه سبزیجات رو به ترتیب اول پیاز خرد میکنیم و سرخ میکنیم و بعد گوشت رو اضافه میکنیم چون قارچهای اینجا خیلی ابدار هستند من قارچها رو بعد از خرد کردن توی ظرف جداگانه اونها رو میریزم و بدون اضافه کردن آب یا روغن روی حرارت قرار میدهم بنا بر این بعد از چند دقیقه قارچها آب بسیاری پس میدهند آنقدر صبر میکنم تا کاملا آب قارچ بخار شود و کاملا قارچها خشک به نظر بیایند و بعد اضافه دیگر سبزیجات میکنم چون فلفل دلمه ها بزرگ بودند بنا بر این بستگی به خودتون داره که از هر رنگی چه مقدار خرد بشه من تمام فلفلها رو استفاده نکردم از هر رنگی مقداری از فلفلها رو خرد کردم و جداگانه تف دادم و به سبزیجات اضافه کردم و بعد نوبت برنج پخته شده هست که به مواد اضافه میکنیم و بعد از آن نخود فرنگی و ادویه جات رو به اضافه نمک و فلفل اضافه میکنیم و سری آخر جعفریها رو بعد از شستن و خشک کردن خرد میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم
DSC02894.JPG اینجا من به جای گوشت چرخکرده از گوشت لقدون استفاده کردم که فرقی هم نمیکنه میتوانیم به جای آن گوشت چرخکرده یا کالباس و یا ژامبون و یا حتی بدون گوشت درست کنیم
از طرفی گوجه فرنگیها را خالی میکنیم و مواد داخل گوجه فرنگی را میتونیم هم به موادمون اضافه کنیم و هم میتوانیم جداگانه سس درست کنیم DSC02892.JPGDSC02895.JPGمواد رو داخل گوجه فرنگی ها قرار میدیم و در گوجه ها رو میگذاریم چون در حرارت فر از خشک شدن و سوزاندن مواد داخل جلوگیری میکنه و گوجه ها را داخل فر قرار میدهیم من با درجه 200 سانتیگراد کمتر از یکساعت گذاشتم تا گوجه ها بپزند و بعد از اینکه احساس کردم گوجه ها خوب پختند ظرف را از داخل فر در می آوریم و در گوجه فرنگیها را بر می داریم و پنیر پیتزا رو روی گوجه فرنگیها میگذاریم و مجددا ظرف را داخل فر قرار میدهیم و تا آب شدن کامل پنیر ها صبر میکنیم DSC02898.JPG بد نشد خوشمزه بود البته این دلمه میتوانه برای کسانی که گوشت نمیخورند بدون گوشت تهیه بشه

Partager cet article

Repost 0

commentaires